Webhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nl

Start je eigen forum

Start je eigen forum
MijnHostingPartner

Start je eigen forum

Starten met je forum

Er zijn nog altijd een hoop forums actief op het internet waar tegenwoordig dit grotendeels is vervangen met Social media sites. Een forum heeft echter altijd nog wat speciaals en is zeker nu vaak een stuk hechtere community. Ook is het een schat van informatie en een plek voor leuke discussies voor een tal van onderwerpen. Van je favoriete games en software tot het maken van handgemaakte houten handbogen. Er is overal wel een forum over te vinden. Dat maakt het nog steeds een platform wat mensen aantrekt tot een forum. Heb je jouw hobby of passie nog niet gevonden op een forum of wil je gewoon je eigen community beginnen? Start dan nu jouw eigen forum hosting op MijnHostingPartner.nl!

Of het nu een ASP.NET Forum platform of gebaseerd op PHP maakt ons namelijk niet uit! We maken gebruik van Windows Hosting om voor jouw forum een thuis te maken. Dus denk aan de bekende namen zoals phpBB , myBB en yaf.net om je forum mee te gaan starten. Deze forum builders kunnen gemakkelijk geïnstalleerd worden via FTP of via onze Web applicatie galerij.

Korte geschiedenis van een forum

Wat begon in de oudheid als een plek waar mensen bij elkaar kwamen om waren te verkopen en discussie te houden is nu verplaatst naar het internet. Met de eerste internet forums die opkwamen in de jaren 90 kwamen er al snel een hoop mensen bij elkaar om hun dag te bespreken of kennis te delen over een bepaalde hobby of passie.

Eigenschappen van een forum

In vrijwel elk forum vind je nog steeds de “daily discussion thread” of een koffie hoek. Dit is een plek waar je niet on topic hoeft te zijn en altijd over willekeurige onderwerpen kan praten en vrij threads kan aanmaken. Een forum heeft namelijk moderators die ervoor zorgen dat discussies niet uit de hand lopen en er geen content wordt geplaatst die er niet thuis hoort. Jij als forum starter bent natuurlijk de administrator van je forum.

Hoe start je een forum?

Dit kan eenvoudig met de webhosting van MijnHostingPartner.nl, kies jouw pakket uit en installeer direct jouw favoriete forum. Raadpleeg onze kennisbank voor al jouw vragen hierover of start een online chat met een van onze collega’s. We helpen je graag verder om van jouw eigen forum een succes te maken.