Webhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nl

ProcessWire Hosting

ProcessWire Hosting
MijnHostingPartner

ProcessWire Hosting

ProcessWire hosting

Een Content Management Systeem of CMS voor kort is software waarmee je eenvoudig jouw website webhosting mee kunt bouwen en onderhouden. En dit alles zonder te coderen. Zo bespaar je tijd en kan je de website inrichten hoe je zelf wilt, en dit alles zonder designers of programmeurs. Je hebt een hoop opties voor CMS oplossingen. Zo is ProcessWire hier 1 van die open source is. Wat dit inhoudt is dat het CMS voor zowel bedrijven en particulieren gratis te gebruiken is. Zo hoef je geen licentie kosten te betalen en heb je geen aanschaf kosten. Dit is natuurlijk ideaal voor de starter of een klein bedrijf.

ProcessWire is een machtig CMS waarmee je volledige controle hebt wat er op jouw website vertelt gaat worden. Kies uit verschillende templates en modules om ervoor te zorgen dat jouw website uniek wordt. Pas gemakkelijk tekst aan en zet gelijk jouw content vooraan. Stel ook aparte gebruikersaccounts in voor je collega’s en medewerkers om jouw website te beheren. Zo kan je ook aparte toegang niveaus bepalen om te zorgen zodat de juiste plekken aangewezen worden.

Welk pakket heb je nodig voor jouw ProcessWire hosting?

MijnHostingPartner.nl heeft een viertal pakketten voor je apart gezet waarmee je ProcessWire kunt hosten. De twee totaalpakketten zijn de voordelige opties om ProcessWire te hosten. Bij het standaard totaalpakket heb je al de hosting en domein voor 23,94 ex btw per jaar! En als je onbeperkte hosting wilt dan kan je kiezen voor het totaal XL pakket. Hier heb je onbeperkte schijfruimte voor de grotere media sites. Om de snelste hosting voor ProcessWire te hebben dan kies je voor 1 van de SSD hosting pakketten. Hier staan jouw ProcessWire websites op de laatste technologie SSD schijven. Deze SSD schijven hebben geen bewegende onderdelen meer en maken gebruik van flash technologie. Zo wordt jouw ProcessWire website razendsnel beschikbaar voor al jouw bezoekers.

Goed vindbaar met je ProcessWire hosting

Met een website is het belangrijk om goed vindbaar te zijn in zoekmachines zoals Google en Bing. Dit doe je door jouw content op orde te hebben. ProcessWire houdt hier goed rekening mee en geeft je de tools om dit op te pakken. Ook beschik je over een gratis Lets Encrypt SSL certificaat om jouw ProcessWire website van SSL te voorzien, en dit is bij alle pakketten zo.

Bestel dus nu jouw ProcessWire hosting bij MijnHostingPartner.nl!