Webhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nl

Office 365 overzetten naar hosting mailadres

Office 365 overzetten naar hosting mailadres
MijnHostingPartner

Office 365 overzetten naar hosting mailadres

Wanneer je afstapt van het hosten van je email adres binnen Office 365 dan zal je opzoek moeten naar een alternatief. Bij MIjnHostingPartner.nl hebben we een perfect en voordeliger alternatief voor je klaarstaan binnen ons assortiment. En het bijkomende voordeel? Met 1 actie alles van je Office 365 mail adres geïmporteerd! Van je email berichten, mappen, en agenda! Laten we in deze blog post alle voordelen van het zelf hosten van je email bespreken. 

Met één actie alles geïmporteerd 

Het idee van het overzetten van je e-mails en gegevens van de ene provider naar de andere kan inderdaad intimiderend lijken. Echter, bij MijnHostingPartner.nl hebben we het proces zo gestroomlijnd dat het een moeiteloze ervaring wordt. Met een simpele importeer actie kunnen we al je e-mails, mappen en afspraken moeiteloos importeren naar ons platform. Zo kun je snel weer aan de slag met je nieuwe hosting mailadres zonder kostbare tijd te verspillen. Ook is dit eenvoudig zelf uit te voeren wanneer je dit liever geheel in de hand houdt. 

Importeren van je data doen we via onze webmail omgeving, het enige wat we hiervoor nodig hebben is het email adres en wachtwoord zoals je dit bij Office 365 ook hebt aangemaakt. We zetten dit dan over naar onze servers. Het wachtwoord raden we altijd aan om nieuw in te stellen aan onze kant. Dit is namelijk veiliger dan hetzelfde wachtwoord hiervoor te houden. Dit is echter zelf te beslissen en beheren. 

Veilig overstappen zonder gegevensverlies

Bij MijnHostingPartner.nl begrijpen we dat je e-mails en gegevens van onschatbare waarde zijn. Daarom zorgen we ervoor dat het overstappen naar ons platform volledig veilig verloopt, met een zo kort mogelijke downtime. Dit doen we door de DNS van het domein pas over te zetten als alles aan onze kant ook gereed staat. Zo kan jij zo snel mogelijk weer aan de slag met het gebruik van jouw mailadres.  Onze importeerfunctionaliteit neemt dus zowel je email berichten, mappen en agenda mee. Dit importeren is natuurlijk het handigst om zo kort mogelijk voor de DNS overzetting te realiseren. Houdt hiervoor dus nauw contact met ons wanneer wat gebeurd. Zodat wij waar nodig nog een extra importeer actie kunnen uitvoeren. 

Geavanceerde beveiliging en uitgebreide opties

Bij MijnHostingPartner.nl nemen we de beveiliging van je e-mail serieus. Ons platform is uitgerust met geavanceerde beveiligingsmaatregelen om ervoor te zorgen dat je e-mails en gegevens altijd beschermd zijn tegen mogelijke bedreigingen. Bovendien bieden we uitgebreide opties voor het instellen van filters en spambeveiliging, zodat je zelf de controle hebt over je inbox. Ook is de verbinding tussen jouw programma’s en apparaten en onze mailservers te beveiligen met de laatste standaarden aan STARTTLS SSL certificaten. Wat al jouw mailverkeer dus versleuteld over de lijn laat gaan. 

Data blijft in Nederland

Als Nederlandse hostingprovider begrijpen we het belang van lokale opslag van gegevens. Bij MijnHostingPartner.nl blijven al je e-mails en gegevens veilig binnen Nederlandse datacenters in zowel Utrecht als Amsterdam. Dit zorgt niet alleen voor een snelle en betrouwbare en snelle service, maar het voldoet ook aan de vereisten voor gegevensbescherming en privacy. Jouw data wordt dan ook niet gedeeld en gezet op buitenlandse servers. Zo blijf je ook binnen de Nederlandse wet met betrekking tot de privacy en voorzorgen. 

Keuze uit Exchange Active Sync of reguliere IMAP 

Bij MijnHostingPartner.nl bieden we je de keuze tussen Exchange ActiveSync en reguliere IMAP-protocollen. Met ons voordeligste email hosting pakket kan je gebruikmaken van onze IMAP verbinding. Met de daaropvolgende pakketten zijn dit Exchange ActiveSync of EAS email adressen.  Met Exchange ActiveSync krijg je synchronisatie van e-mails, agenda en contacten op al je apparaten, waardoor je altijd up-to-date blijft. Als je de voorkeur geeft aan het werken met een standaard e-mailclient zoals Thunderbird, dan kun je ook kiezen voor de reguliere IMAP-instellingen.

Wil jij dus ook liever zelf jouw email in de hand houden en meer vrijheid terugkrijgen? Stap dan nu over met je domeinnaam naar MijnHostingPartner.nl met een email pakket naar keuze! Je bent voordeliger uit en het overstappen is een gemakkelijke opgave dankzij onze handige importeer tool. Bestel nu je pakket.