Webhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nl

Leuke items voor je website

Leuke items voor je website
MijnHostingPartner

Leuke items voor je website

Leuke items voor je website

Je kan met je website een hoop bereiken bij MijnHostingPartner.nl, maar je hebt natuurlijk wel bezoekers nodig die je website bezoeken en blijven! Daarom gaan we in deze blog post een aantal zaken behandelen die je kan oppakken voor je website hosting om je bezoekers te geven wat ze willen. Laten we beginnen met de items die je kan gebruiken en waar je rekening mee kan houden!

Kleur van je website

Dit is een belangrijke die we ook eerder hebben behandeld in onze blog posts. De kleur van je website bepaald je markt en de klanten die het aanspreekt. Een hovenier kiest bijvoorbeeld vaak voor groene tinten en kleuren en een metaalhandel kiest voor grijs. Zo kan je de website aanpassen naar jouw tak van sport en de klant die je probeert te trekken. Ook heeft het te maken welk geslacht jouw klant heeft. Mannen hebben meer vertrouwen in blauw, zwart en groen en vrouwen neigen meer naar blauw, grijs en groen. Gebruik de kleuren als jouw wapen met jouw Call to Actions! En wissel dit om te kijken met welke kleur jouw verkopen omhoog gaan.

Online chat en gebruikersgemak

Online chat is een optie die wij bij MijnHostingPartner.nl al sinds het begin gebruiken. Klanten beschouwen dit als een informele manier om snel een vraag te stellen. Ook is de drempel een stuk lager dan bijvoorbeeld de telefoon oppakken of een mail versturen.

Naast je klanten duidelijk maken hoe ze contact met je op kunnen nemen is het belangrijk om jouw website zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken. Denk eraan dat je jouw website laat testen door meerdere gebruikers en kennissen van verschillende kennisniveaus. Zo kan je weten waar mensen tegenaan lopen bij jouw website en waar de bottleneck zit.

Korte formulieren en video’s

Met korte informatie formulieren kan je meer data verzamelen van jouw klanten en mogelijk klanten. Bijvoorbeeld voor meer informatie of een white paper. Dit is een bekende techniek om meer klanten te werven. Het kan echter al gauw irritant worden of opdringerig. Let er dus op dat je de formulieren kort en bondig houdt.  Ook is het bewezen dat je met videos van producten of een introductie filmpje meer interactie op je website hosting  oproept. Maak hier dus gebruik van!