Webhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nl

Gmail alternatief

Gmail alternatief
MijnHostingPartner

Gmail alternatief

Gmail is een van de populairste email leveranciers voor de privé en zakelijke sector, als je opzoek bent naar een alternatief hiervoor voor je eigen domeinnaam dan hebben we bij MijnHostingPartner.nl een voordelig pakket voor je beschikbaar. Waar je dezelfde functionaliteit hebt die je ook in Gmail terugvindt. Laten we een kijkje nemen naar de email voor jouw eigen domeinnaam in deze blog post!

Email is nog steeds onderdeel van de dagelijkse bedrijfsvoering voor velen, tevens is email voor persoonlijk gebruik nog steeds een belangrijk communicatiemiddel. Of je nu het email adres gebruikt voor het ontvangen van offertes, het verwerken van orders of het contact tussen je contactpersonen. Met een email kunnen afspraken worden gemaakt en overal ter wereld kosteloos gecommuniceerd worden. 

Toen Gmail gelanceerd werd in 2004 als gratis dienst die ondersteund werd met advertenties werd het al snel een hit bij vele gebruikers. Indien je echter meer wilt, geen advertenties wilt zien en je een eigen domeinnaam wilt gebruiken dan kan je hiervoor een alternatief zoals MijnHostingPartner.nl gebruiken om voor lage jaarlijkse kosten jouw email zelf in de hand te houden. En alle data wordt ook nog eens veilig opgeslagen in Nederland, zonder dat het gedeeld wordt met derde partijen. Lees snel verder voor alle voordelen die een eigen email adres je kunnen geven.

Eigen domeinnaam, persoonlijk en professioneler

Met een eigen domeinnaam kan je ervoor zorgen dat jouw email adres er veel persoonlijker en professioneler uitziet, bij MijnHostingPartner.nl kan je onbeperkt email adressen aanmaken met als enige limiet de gebruikte ruimte aan opslag. Met een standaard Email hosting pakket beschik je over 15GB aan totale ruimte die verder zelf te verdelen is. Indien je graag meer ruimte tot je beschikking wilt hebben dan is hier tegen een kleine meerprijs zo in uit te breiden. 

Een eigen domeinnaam kan verder vastgelegd worden met een lange keuze lijst aan extensies, en is meestal afhankelijk in welk land je opereert. Voor Nederlandse bedrijven is de keuze vaak te vallen op .nl. Voor Engelstalige diensten is .com vaak de meest gekozen keuze. Je kan echter een kijkje nemen in de domeinnaam configurator om jouw meest aansluitende domeinnaam hiervoor te vinden. De domeinnaam zelf is verder geheel in te richten naar eigen wens, en kan bijvoorbeeld afgestemd worden op je bedrijfsnaam of achternaam voor persoonlijke doeleinden. Je kan hier echter ook een leuke naam voor verzinnen. Advies is in de meeste situaties om dit aan de korte kant te houden, en geen gebruik te maken van vreemde tekens. Dit maakt het namelijk minder makkelijk om mondeling door te geven. Je email adres kan je verder ook inrichten naar wens met betrekking tot de gebruikte naam voor het @ teken. Hier kan je bijvoorbeeld je eigen naam voor gebruiken, maar ook de standaard info@ of helpdesk@ voor gebruiken voor je betreffende bedrijfsonderdelen.

Als bedrijf met een eigen domeinnaam straal je ook een professionelere uitstraling uit als je mailt vanaf een eigen email adres. En dus geen gratis dienst of domeinnaam hiervoor gebruikt. Dit staat ook beter op je bedrijfswagens en reclame uitingen. En levert dus enkel voordelen op voor je bedrijf. 

Overal te gebruiken en op elk apparaat in te stellen

Een email adres moet natuurlijk flexibel zijn in het gebruik, je wilt de laatste e-mails ontvangen op je desktop op het kantoor, bij een klant op bezoek met je laptop en vanaf de bank met je telefoon. Een email adres van MijnHostingPartner.nl is te beheren vanuit elke internetbrowser met onze webmail, en verder op elk apparaat in te stellen met een lokale email client. Wat gratis en betaald verkrijgbaar is. Je kan zelfs binnen je telefoon hem instellen in je reguliere Gmail applicatie. Zodat je hier naadloos gebruik van kunt maken. 

Bij MijnHostingPartner.nl hebben we een uitgebreide kennisbank die je door vrijwel elke email applicatie heen loost om je email adres in te stellen. En die je vervolgens kunt gebruiken om snel aan de slag te gaan met je aangemaakte email adressen. 

Data blijft in Nederland

Wat vaak niet gerealiseerd wordt aan het gebruiken van de gratis email adressen is dat de data hiervan opgeslagen wordt in andere landen, vaak in de VS, waar niet dezelfde regel en wetgeving geldt als hier in Nederland. De inhoud van jouw e-mails wordt ook bijgehouden en gebruikt voor het aanbieden van advertenties binnen de Gmail omgeving, maar ook binnen het advertentie netwerk van Google. Wat je ook kunt tegenkomen op andere websites en het zoeknetwerk. 

Met de hosting van MijnHostingPartner.nl betaal je voor het email adres en de hosting, wat betekend dat de email niet afhankelijk is van het verkopen of gebruiken van jouw data. Wij hebben tevens onze eigen servers in beheer die staan in de robuuste serverparken in Utrecht en Amsterdam. En dus aangesloten zitten op de internetknooppunten van Nederland. Dit vertaalt zich in de beste snelheid en stabiliteit. 

Vrijheid en eigen beheer over je data 

Jouw data blijft dus verder op eigen bodem en wordt niet gedeeld met derde partijen, dit geeft je als bedrijf en ook voor persoonlijk gebruik een gerust hart dat alleen jij over je email verkeer kunt gaan. En verder heb je ook de mogelijkheid om bestaande email makkelijk te importeren via onze importeer tool. Met het inloggen op de oude mailserver worden alle bestaande berichten geïmporteerd. Iets wat dus ideaal werkt voor het moeiteloos overstappen van Gmail naar een alternatief. 

Ben jij al zover om over te stappen vanaf Gmail? Vraag nu je pakket aan om gelijk aan de slag te kunnen!