Webhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nl

Eerste stappen voor een zakelijke website

Eerste stappen voor een zakelijke website
MijnHostingPartner

Eerste stappen voor een zakelijke website

Met het opstarten van een bedrijf of onderneming heb je tegenwoordig een website nodig. Het maakt eigenlijk niet uit wat je aanbiedt of produceert. Met een website kunnen mensen je gemakkelijker vinden en biedt het vele nieuwe mogelijkheden. Laten we deze verkennen in deze blog post. 

Met een bedrijf kan je al een hoop lokaal bereiken door een Google Mijn Bedrijf vermelding te plaatsen. Om dit verder uit te breiden dien je ook een website te maken. Een website geeft je de kans om op nieuwe manieren te adverteren. Website bezoekers kunnen omgezet worden in betalende klanten en contact met de klant gaat via de email of met een online chat. Zo kan je een hoop meer functionaliteit en mogelijkheden bieden aan klanten.

Het uitkiezen van een hosting pakket

Het begin van een online aanwezigheid start met het uitkiezen van een hosting pakket. MijnHostingPartner.nl heeft een aantal verschillende pakketten beschikbaar, een tweetal ook met een zakelijke focus. Het standaard pakket voor de meeste zakelijke ondernemers is een Totaal SSD pakket. Hier beschik je over hosting ruimte waar de website en database hun thuis vinden, en beschik je over zoveel email adressen als je aan wilt maken. Zo kan je gauw beginnen met het hosten van een zelf gemaakte website of uitbesteede website. Of het installeren van een Content Management Systeem zoals WordPress of Joomla.

De twee pakketten die we hierna dan nog beschikbaar hebben zijn de .NET Core pakketten, waar de focus ligt op zakelijke ondernemers die van de laatste .NET Core technologie gebruikmaken. Zoals ook met de Content Management Systemen Umbraco of NopCommerce

En daarnaast hebben we ook Managed WordPress hosting pakketten beschikbaar, waar jouw bestaande of nieuwe WordPress website het beste op draait. Snelheid gecombineerd met door ons geleverde updates en support zorgen ervoor dat je zorgeloos je bedrijf online kunt draaien. 

Een Content Management Systeem verzorgt vaak de ruggengraat van jouw website. En maakt het voor iedereen mogelijk om een website op te starten en te onderhouden. Ook zonder technische kennis. 

De voordelen van een zakelijke website

Met het starten van een zakelijke website haal je een hoop voordelen naar boven waar je wellicht geen rekening mee hebt gehouden. Lokale mond op mond reclame kan je maar zover brengen, een website kan je een nieuw publiek bieden die ook in jouw diensten geïnteresseerd kunnen zijn. Denk aan het adverteren op zoekmachines, Social Media of andere websites. En de organische resultaten in zoekmachines die je kan bereiken door het schrijven van pakkende teksten en het regulier uitbrengen van interessante content. 

Ook zijn advertentie campagnes en website bezoekers beter bij te houden dan ooit. Met statistieken tools zoals Google Analytics en Microsoft Clarity  is het gemakkelijker dan ooit om exact te zien waar bezoekers in geïnteresseerd zijn en interactie op je website hebben. Je kan ook het complete bezoek van een bezoeker van de website bijhouden en als een filmpje afspelen. Zo weet je exact waar de bezoeker het meest in geïnteresseerd is en waar je wellicht nog verbeteringen in kunt aanbrengen op je zakelijke website. 

Zodra je bijvoorbeeld terugziet dat een groot percentage van je bezoekers afkapt op je winkelwagen of moeite heeft met het navigeren van een pagina, dat je hierin nog verbeteringen in kunt aanbrengen. Al deze data kan anoniem verzameld worden. 

Dat een online onderneming een website nodig heeft zie je ook terug in de volgende quote van het SIDN. Of de partij achter alle .nl domeinnaam registraties.

Nederlands’ meest succesvolle online ondernemers draaien dankzij hun website 5,3 keer meer omzet, dan wat ondernemers gemiddeld aan omzet halen via hun site. Waar de gemiddelde website-omzet ruim € 5.000,- op jaarbasis is, ligt dat bedrag voor de best presterende 10% op ruim € 30.000,-.

Bron: SIDN

Een zakelijk email adres, de voordelen 

De voordelen van een zakelijk email adres zijn er veel. Een zakelijk email adres geeft je een hoop kansen die je met een persoonlijk of gratis aangemaakt email adres vaak laat liggen. Het is nu eenmaal zo dat een persoonlijk gratis email account niet gezien wordt als betrouwbaar of relevant voor het verder communiceren onderling andere leveranciers of ondernemers. Met het aanmaken van een email adres met jouw eigen domeinnaam zet je jezelf op de kaart en ziet het er ook beter uit op je visitekaartje. 

Verder is het gescheiden houden van je persoonlijke email en zakelijke email gemakkelijker dan ooit. Ook is het zakelijke email adres ook uiteraard in te stellen in een email programma naar keuze. Of je nu gebruikmaakt van Apple mail of Outlook.

Voordelig een online bedrijf starten

Met een pakket bij MijnHostingPartner.nl heb je voor een voordelige jaarprijs al de complete hosting omgeving die je nodig hebt. Voor je zakelijke website, en de zakelijke mail zit verder alles in 1 pakket. Mocht je nog meer nodig hebben zoals een Exchange Mail account of een SSL certificaat dan kunnen hier nog een kleine meerprijs bijkomen. In het bestelproces hebben we ons best gedaan om dit op een helder mogelijke manier neer te zetten. Zodat niemand voor onverwachte verassingen komt te staan of het welbekende addertje onder het gras tegenkomt. 

Heb je verder nog een vraag over het starten van een online bedrijf? Kom dan gerust even op de online chat of stuur ons een mailtje! We helpen je graag verder met de fundering voor je bedrijf.