Webhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nl

Craft CMS hosting

Craft CMS hosting
MijnHostingPartner

Craft CMS hosting

Craft CMS hosting

Met de laatste awards voor de verschillende Content Management Systemen is Craft CMS eruit gekomen als de beste voor kleine of middelgrote bedrijven. Dit is een CMS wat bijzonder geschikt is voor Content creators en webdesigners. Het sluit namelijk de verschillende gebruikers af in hun eigen omgeving. Zo heb je een account voor je Content designers en een account voor de webdesigners die hun fantasie kunnen loslaten op de verschillende templates voor je hosting.

Craft CMS zit namelijk wat anders in elkaar dan bijvoorbeeld WordPress hosting of Joomla. Je werkt namelijk niet met thema’s of vele plug-ins maar met 1 CMS voor de content of inhoud van de website en het design gaat via Twig templates. Zo kan je de achtergrond of backend geheel klaarzetten en afwerken zonder dat er iets aan de voorkant of uiterlijk hoeft gewijzigd te worden. Nadat je de achtergrond klaar hebt staan kan je als designer met de Twig template engine snel de website ontwerpen en maken met minimaal werk. Ook kan je met krachtige APIs snel jouw dashboard aanpassen van de admin omgeving met een paar regels code.

Craft CMS gebruiken

Craft CMS is open source en kan vrij gebruikt worden door iedereen. Wanneer je echter meerdere accounts wil of meerdere functies beschikbaar wilt hebben dan is het raadzaam om naar een licentie te kijken. Dit staat verder los van MijnHostingPartner.nl en zal bij Craft CMS zelf aangekocht moeten worden. De verschillende licenties komen al gauw aan de behoorlijk prijzige kant voor de starter. Maar als je dit vergelijkt met andere opties dan valt dit reuze mee.

Craft CMS installeren

Wanneer je Craft CMS hosting wilt installeren dan kan dit natuurlijk bij MijnHostingPartner.nl, we hebben met onze SSD pakketten de beste omgeving voor jouw Craft CMS website. Met de SSD schijven heb je geen last van bewegende onderdelen wat er voor zorgt dat je bestanden razendsnel ingeladen kunnen worden.

Hoe kan je Craft CMS installeren?

Dit kan met onze handleiding op de volgende wijze: Craft CMS installeren

Wanneer je Craft CMS hebt geïnstalleerd dan kan je ook gelijk even de SMTP instellingen aanpassen op de volgende wijze: Craft CMS SMTP instellen