Webhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nl

Bolt CMS hosting

Bolt CMS hosting
MijnHostingPartner

Bolt CMS hosting

Bolt CMS hosting

Met de laatste Content Management Systemen kan je bij MijnHostingPartner.nl werken. We geven daarom altijd graag aandacht aan de verschillende opties die hiervoor beschikbaar zijn en nodigen je uit om dit eens te proberen. Er zijn namelijk pluspunten en nadelen aan elk CMS daarom is het handig om eens rond te kijken voordat je de keuze laat vallen.

Bolt CMS kan net zoals de laatste paar blog posts over Content Management Systemen gebruikt worden als Flat File database. Dit is een SQLite database waarbij alle data gelijk in de hosting space worden opgeslagen. Naast de flat file optie heb je bij Bolt CMS ook de mogelijkheid om simpelweg de MySQL databases te gebruiken. Dit is een voordeel aangezien jouw database dan op de razendsnelle database servers staan van MijnHostingPartner.nl!

Wat Bolt CMS fijn maakt is dat het een gemakkelijk te installeren CMS is wat een hoop kan. Ook zit het anders in elkaar dan WordPress hosting en is het minder vaak gebruikt. Dit is een voordeel voor de beveiliging aangezien het doelwit minder groot is voor kwaadwillende. De voordelen van Bolt CMS zijn.

Snel op te zetten en makkelijk uit te breiden.

Of het nu een nieuwe extensie of thema is je kan met Bolt CMS alle kanten op. Pas het aan naar jouw wensen en visie voor je website en maak gebruik van bestaande extensies of maak jouw eigen. Bolt maakt gebruik van Twig voor hun templates. Een veel voorkomende template engine die gemakkelijk te leren is en te gebruiken voor jouw website.

Content bewerkers kunnen zich uitleven met de responsieve editor die erin zit zodat jouw content geschikt is voor elk apparaat. Of het nu op een groot scherm of klein scherm is. Zie ook gelijk een voorbeeld van de content en bewerk de HTML zonder extra stappen. Als je werkt met een team van editors zijn er ook met gemak diverse niveaus in te stellen voor jouw levels.

Bolt CMS is ook vrij te gebruiken voor zowel bedrijven als particulieren door hun Open Source licentie. Wel zo makkelijk voor beginnende of grotere bedrijven! Dit betekend geen extra kosten naast de webhosting.