Webhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nl

Bloggen tot je neervalt

Bloggen tot je neervalt
MijnHostingPartner

Bloggen tot je neervalt

Bloggen tot je neervalt

Bloggen is een begrip geworden wat iedereen kent. Als je websites of social media volgt dan wordt je constant doorgelinkt naar een blog met een interessant artikel. En je komt het ook vaak voor in het dagelijks leven, zowel offline als online. Je hebt vast al gehoord van namen zoals WordPress waarmee je eenvoudig jouw blog mee kan maken. Maar waar komt de trend vandaan? En hoe kan je zelf jouw eigen blog starten? Dat gaan we in deze blog post behandelen!

Korte geschiedenis van het bloggen

Wanneer je een kijkje neemt in de geschiedenis van het bloggen dan kom je een hoop tegen. Van succesverhalen tot blogs die niet verder komen dan de demopost. De term zelf is voor het eerst gebruikt in de eind jaren 90 en stamt af van het volledige woord weblog. Voordat de term gebruikt werd waren er al wel veel blogs zoals wij dit nu zien. Eind jaren 90 en de startjaren 2000 begon het bloggen te verspreiden als een vuurtje. Steeds meer mensen kregen in dit tijdperk ook toegang tot een computer thuis wat hier natuurlijk mee te maken had. De blog zoals wij kennen is op meerdere plekken tegelijk ontstaan en verzonnen. Zoals wel meer op het internet is geen idee totaal origineel. Met de opmars van gemakkelijke blog platforms waar je verder geen codeer kennis voor nodig had ontplofte het. De blog platforms kan je herkennen aan hosting pakketten zoals WordPress en diensten zoals Blogger.

Bloggen is hier om te blijven

Vrijwel elke particuliere website of bedrijfswebsite maakt gebruik van een blog om de laatste nieuwtjes en tips aan hun publiek door te geven. In elk CMS systeem voor je webhosting zit wel een ingebakken blog optie in. Daarom is de keuze die je hierin hebt reuze. MijnHostingPartner.nl maakt het graag makkelijk voor je als klant. Daarom hebben wij 3 pakketten voor jouw blog ongeacht welk CMS je kiest. De keuze bestaat hiervoor uit het totaal pakket, het SSD pakket of het totaal XL pakket. Als je voor jouw blog de snelste hosting wilt dan is het SSD pakket voor jou geschikt. Hier sta je op de snelste schijven en zal jouw blog door iedereen razendsnel ingeladen kunnen worden. Met een totaal XL pakket kan je jouw blog zo groot mogelijk maken als je zelf wilt. Je hebt hierbij namelijk onbeperkte hosting ruimte tot je beschikking voor al jouw video’s en foto’s.

Blogs

Van interessante of informatieve stukken tot de zoveelste droge beschrijvingen over een vakantie of roadtrip. Je kan je fantasie erop los laten voor jouw eigen blog. Verspreid jouw blog via social media onder je vrienden en familie en besteed aandacht aan de kunst van SEO om jouw blog een succesverhaal te maken.