Webhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nl

Hoe zet je een netwerk op met domeinen?

Hoe zet je een netwerk op met domeinen?
MijnHostingPartner

Hoe zet je een netwerk op met domeinen?

Hoe zet je een netwerk op met domeinen?

Vaak krijgen we de vraag hoe je een netwerk op kan zetten van domeinen en goede links kan krijgen op je website hosting. Een mooi voorbeeld hiervan is bijvoorbeeld Coolblue die een grote hoeveelheid domeinen speciaal voor deze doeleinden heeft. Dit kan je zelf ook toepassen op kleinere schaal door variaties en vergelijkbare domeinnamen te registreren. Je kan hierna ervoor zorgen dat er relevante content op het domeinnaam staat. Zoals een informatie pagina van het product wat relevant is aan de domeinnaam met een link naar je hoofddomein. Zo kan je ervoor zorgen dat je pagina’s met elkaar samenwerken en relevante informatie aan jouw bezoekers geven. Ook bouw je een netwerk op wat interlinkt met elkaar en daardoor ook hoog komt te ranken in zoekmachines zoals Google of Bing. Dit staat bekent als de organische resultaten. Of het natuurlijk opbouwen van een goede reputatie waardoor je vanzelf hoger komt te staan in de zoekresultaten.

Zoekresultaten

Dit staat tegenover voor de andere optie wat adverteren is op zoeknetwerken. Deze advertenties zijn in te stellen voor jouw budget maar kan al snel in de kosten oplopen. Bij MijnHostingPartner.nl heb je er al een domein bij voor 5.94 ex btw per jaar! Een minimale investering dus waar je mooi gebruik van kunt maken. En wat nog beter is aan onze pakketten is dat je hier 5 domeinen aan kunt toevoegen. Zo kan je dus voor minimale kosten jouw netwerk op je webhosting opbouwen.

Domein variaties

Domein variaties zijn ook goed om te hebben. Dit zijn bijvoorbeeld domeinnaam.nl en domein-naam.nl. De reden om dergelijke domeinen ook te registreren is de bescherming van jouw merk en het tevens opbouwen van het netwerk. Vaak worden deze variaties van het domein gewoon doorgelinkt met een 302 redirect. Dat is een doorverwijzing die je kan maken zo vanuit het control panel.

Domeinnaam bewakingsservice

Om jouw merk te beschermen kan je ook gebruikmaken van onze Domeinnaam bewakingsservice. Dit is een dienst die aangeboden wordt in samenwerking met het SIDN en MijnHostingPartner.nl. Deze dienst zorgt ervoor dat jouw merk beschermd wordt en gekoppeld wordt met de live registraties van nieuwe domeinen. Als er dan een variatie op jouw domein wordt geregistreerd dan wordt dit gelijk tegengehouden. Wel zo fijn want domein variaties registreren is een vorm van internetcriminaliteit die steeds vaker voorkomt.