Webhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nl

Website maken zonder kennis

Website maken zonder kennis
MijnHostingPartner

Website maken zonder kennis

Website maken zonder kennis

Iedereen wilt tegenwoordig een website maken voor je bedrijf of voor je hobby, maar hoe doe je dit zonder technische kennis? Als termen zoals PHP hosting, MySQL en ASP.NET hosting voor jouw niets betekenen dan kan het nog wel eens lastig worden om jouw website te gaan maken. Daarom hebben we bij MijnHostingPartner.nl een aantal manieren om jouw website te maken zonder technische kennis. Op die manier kan je ook zonder technische kennis nu jouw website hosting live op het internet hebben! Dit zorgt voor een bereik van jouw bedrijf wat je niet zal kunnen bereiken op andere wijzen.

Makkelijker dan het lijkt

Een website maken zonder kennis is gemakkelijker dan je denkt. Je hebt hier een hoop aanbieders voor online waar je met een simpel slepen en plakken systeem jouw website zo in elkaar hebt. Zo heeft MijnHostingPartner.nl ook een sitebuilder waarmee je met een paar handelingen direct jouw website online hebt staan. Je maakt dan een keuze uit een aantal templates of thema’s voor jouw website hosting en vult die aan met jouw tekst en foto’s of media. Zo kan je bijvoorbeeld jouw fotografie werk voor een portfolio showcasen of jouw product. Wanneer je van een aanbieder zoals SquarSpace of Weebly gebruikt maakt dan kan MijnHostingPartner.nl ook voor jouw email en domein registratie gewoon blijven zorgen.

CMS gebruiken

Wanneer je op je eigen benen wilt staan en ook uiteindelijk gewoon bij je website code en bestanden wilt komen dan is de beste wijze een CMS. Dit is een afkorting voor Content Management Systeem. Als je enig onderzoek doet dan kom je al gauw uit op bijvoorbeeld WordPress of Joomla. Dit zijn Content Management Systemen die er voor gemaakt zijn om snel jouw website op te zetten. Het voordeel tegenover een sitebuilder is dat dit Open Source is. Oftewel de bestanden van jouw website ben je gewoon eigenaar van en mag je vrij bewerken. Dit zorgt voor meer vrijheid.

Een CMS heb je in veel verschillende soorten en maten. We raden aan om wel enigszins je huiswerk te doen door even een kijkje te nemen in onze Kennisbank. Hierin kan je een heleboel opties zien die je kan gebruiken om van jouw website webhosting een succes te maken. En wanneer je vragen hebt dan kan je altijd even terecht op onze chat met handige tips en trucs!