Webhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nl

Wat is de goedkoopste domeinnaam?

Wat is de goedkoopste domeinnaam?
MijnHostingPartner

Wat is de goedkoopste domeinnaam?

Een domeinnaam is de plek waar mensen je kunnen vinden op het internet, met een domeinnaam kan jouw website of email adres namelijk gebruikmaken van een eigen naam en niet afhankelijk zijn van andere partijen hiervoor die jouw adres er onprofessioneel eruit kunnen laten zien. Domeinnamen zijn relatief gezien erg voordelig, zeker als je de mogelijkheden ervan inziet. Maar wat is de voordeligste domeinnaam die wij bieden? Dat lichten we toe in deze blog post. 

.nl .be en .eu zijn de voordeligste domeinnamen

De domeinnamen die bij ons het voordeligst uitvallen zijn de .nl .be en .eu domeinnamen, we hebben hier namelijk een startactie voor om ondernemers een voordelige start te bieden. Voor het eerste jaar geld dan een voordelig tarief die het tweede jaar wel omhoog gaat. Deze extensies blijven echter zelfs met deze regel het voordeligst, en kunnen dus voor ieder budget worden geregistreerd.  

Om gelijk de actuele prijs in te zien van de domeinnamen kan je jouw domeinnaam invoeren in de domeinnaam configurator of plaats gelijk je bestelling, je ziet dan een helder overzicht van iedere domeinnaam extensie. En in het eind overzicht zie je de eerste kosten hiervan even onder elkaar. Na betaling worden de domeinnamen in realtime geregistreerd, en ben je dus direct de eigenaar van de domeinnaam. Indien je terugziet in het bestelproces om het domeinnaam te verhuizen, dan is de domeinnaam reeds in bezit van iemand anders, en zal je dus een nieuwe domeinnaam dienen te kiezen. 

Jaarlijkse kosten van een domeinnaam

De jaarlijkse kosten van een domeinnaam zijn helaas niet altijd te garanderen, veel invloeden kunnen hierop een rol spelen, en zaken zoals energiekosten, beslissingen vanuit de beheerder van domeinnamen zoals bij .nl het SIDN, en andere overwegingen kunnen een domeinnaam laten stijgen in kosten. 

Natuurlijk proberen wij als dienstverlener dit zo helder mogelijk te maken, en kondigen enige prijswijzigingen altijd zover mogelijk van tevoren aan in de aankondigingen. Het blijft altijd een geringe investering met een hoop potentie. En is voor iedereen, zowel particulier als zakelijk, eenvoudig te bereiken. Dit brengt vrijheid op het internet, en de mogelijkheden voor iedereen die zijn visie op het internet wilt zetten. 

Mogelijkheden van een domeinnaam en de markt die hiervoor kan gelden

Met een domeinnaam kan je een wereld van bereik en mogelijkheden aanboren die je met andere traditionele vormen van media simpelweg niet kunt bereiken. Een domeinnaam met een website en mail voor jouw bedrijf geeft je bijvoorbeeld de mogelijkheid om professioneel te communiceren met klanten, leveranciers en collega’s. En producten of diensten te verkopen via het internet. Ook kan je adverteren voor je bedrijf op een selectieve manier, zodat jij het meest kunt halen uit elke cent die naar advertenties gaat. 

Een domeinnaam met een website is ook 24/7 voor je aan het werk, en kan klanten naar je toe brengen via zoekopdrachten die mensen uitvoeren op zoekmachines op het internet, en lokale zoekopdrachten op bijvoorbeeld Google Maps. Ook speelt sociale media een centrale rol in de marketing van jouw website, en kan ook via die weg bezoekers naar je website toebrengen.

Met een duidelijk voordeel tegenover andere media kan je een website met domeinnaam een verschil maken tegenover menig andere vorm van traditionele vormen van media. Het fungeert als  een visitekaartje wat zichzelf adverteert, een webshop die altijd orders voor je kan accepteren, of een informatief kanaal wat bezoekers kan overtuigen om klant te worden. Zonder dat je zelf direct hiervoor actie voor hoeft te ondernemen of actief dient te cold callen.

Een uitkomst dus voor iedere onderneming en een kans die je niet moet laten liggen. 

Wat is de goedkoopste domeinnaam?

De markten die je kan aanboren met een domeinnaam is voornamelijk afhankelijk van de extensie van de domeinnaam. Oftewel .nl, .be of .eu. Dit zijn voor de eerste twee voorbeelden landextensies. Die voor Nederland en België gelden. En voor de laatste de Europese Unie. Ook kan je andere domeinnaam extensies kiezen die bijvoorbeeld wereldwijd gelden, zoals .com. Over de gehele wereld is deze domeinnaam extensie wel bekend, en kan dus voor een wereldwijd publiek gelden. 

Neem nu ook die eerste stap op het internet, en registreer nu voordelig jouw domeinnaam. Breid de mogelijkheden van de domeinnaam registratie uit met een hosting pakket naar keuze. Om hier ook mail en een website op te kunnen hosten. Heb je hier nog verdere vragen over? Neem gerust contact met ons op om hier meer over te weten te komen. Dit kan via de online chat, het ticketsysteem, of ook via de mail.