Webhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nl

Totaalpakket XL - Hosting zonder limiet!

Totaalpakket XL - Hosting zonder limiet!
MijnHostingPartner

Totaalpakket XL - Hosting zonder limiet!

Totaalpakket XL - Hosting zonder limiet!

Al sinds een tijdje hebben we aan onze hosting pakketten een nieuw webhosting product toegevoegd. Dit hosting product is een toevoeging op het bekende Totaalpakket maar bij het XL pakket hebben we geen limieten meer.
Dat betekent dus dat het dataverkeer, de schijfruimte, het aantal mailadressen en mailaliassen, het aantal subdomeinen en het aantal MySQL databases die je kan gebruiken onbeperkt zijn!Dit is ideaal voor websites waar er veel content op staat zodat je meer dan voldoende ruimte hebt om al je content op te plaatsen.
Zitten daar dan geen addertjes onder het gras hoor ik je denken? In principe niet, maar we hebben wel een aantal spelregels waar je rekening mee dient te houden.
Heb je interesse in hosting zonder limiet kijk dan op onze website en voor de spelregels klik je hier: Onbeperkte webhosting.MijnHostingPartner.nl is jouw partner in hosting!

SSD hosting

Niet alleen is er onbeperkte webhosting maar er zijn ook nog veel andere verschillende soorten hosting.Vaak zal je als gebruiker niet onbeperkte ruimte nodig hebben op je space tenzij je veel content er op hebt staan.
Ook is het mogelijk om een gewoon totaal pakket af te nemen en hier een WordPress website op hosten.Een normaal totaal pakket voldoet namelijk grotendeels voor de meeste gebruikers qua specificaties.
Er zijn echter wel uitzondering hiervoor, denk bijvoorbeeld aan het online brengen van een webshop.Hierbij moeten veel producten ingeladen en daarom kan het zijn dat je website op een normaal totaal pakket wat aan de langzame kant is.
Je kan hiervoor dan veel beter gebruik maken van SSD hosting omdat je hierbij op een SSD schrijf draait.Die zijn gemiddeld 40 tot 60 procent sneller dan een normale harde schijf.
Dit heeft te maken met de technieken die in een SSD schijf zitten er zitten hierbij namelijk geen bewegende onderdelen in.In een normale harde schijf zitten wel bewegende onderdelen en hier hangt de snelheid van af.
Daarom kan je voor een een website waar veel content opstaat altijd beter een SSD schijf nemen omdat dit een stuk sneller in laad.Voor WordPress kan je zelfs nog een speciale hosting afnemen genaamd Managed WordPress hosting.

Managed WordPress Hosting

WordPress is een content management systeem wat steeds populairder wordt maar wel goed onderhouden dient te worden.Dit doe je voornamelijk door middel van het updaten van plug-ins, thema's en WordPress zelf.
Voor veel mensen kan dit behoorlijk wat tijd in nemen omdat ze veel plug-ins hebben.Om dat te voorkomen hebben wij Managed WordPress hosting om dit voor je te doen.
Hierbij hoef je zelf geen updates meer te doen voor je WordPress website omdat dit dan volledig automatisch gaat.Naast dat heb je ook nog het voordeel dat er ook automatische back-ups gemaakt worden.
Dit neemt grotendeels het onderhoud dat je normaal gesproken met WordPress moet doen uit je handen.Je kan je dan bezig gaan houden met andere belangrijkste zaken zoals het bouwen van je website.

asp.net hosting

Als je een asp.net ontwikkelaar bent dan zal je wellicht niet zoveel interesse hebben in normale pakketten.Hiervoor hebben we asp hosting, dit zijn pakketten die speciaal gemaakt zijn voor asp websites.
Je kan ook hier verschillende CMS systemen op zetten die speciaal gemaakt zijn voor asp content management systemen.Hierbij kan je bijvoorbeeld denken aan umbraco hosting, dit is een van de meest betrouwbare en gebruikers vriendelijk ASP systemen.
de installatie hiervan is namelijk al hartstikke gemakkelijk, aangezien je hier niet eens de database gegevens in hoeft te vullen.Je dient dit alleen af te wachten en hierna kan je direct gebruik maken van je Umbraco website!

Email hosting

Heb je geen website nodig maar wel een e-mail adres dan kan je gebruik maken van email hosting.Hiermee heb je geen toegang tot het uploaden van een website maar je kan hier wel uitgebreid gebruik maken van onze mail diensten.
Gelukkig heb je niet alleen op de mail pakketten toegang tot mail en mail adressen.Op al onze gebruikelijke pakketten heb je ook gewoon toegang tot alle mail functionaliteiten.
Mocht je verder nog vragen hebben dan je altijd kijken of er een chat medewerker aanwezig is.Indien er niemand op de chat aanwezig is kan je een ticket aanmaken via ons ticket systeem.Contact via Facebook of Twitter is ook mogelijk.