Webhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nl

Snelheid van uw website

Snelheid van uw website
MijnHostingPartner

Snelheid van uw website

In deze blog post willen we de aandacht vestigen op een artikel die vandaag is aangemaakt. Namelijk het volgende artikel:
https://www.mijnhostingpartner.nl/client/knowledgebase/1031/Website-versnellen.html

Dit artikel behandeld de stappen en tools die u kunt gebruiken om uw website sneller te maken. Snelheid van een website wordt steeds belangrijker, de Google page rank wordt hier ook al door bepaalt.Uit verschillende onderzoeken is ook gebleken dat een groot percentage van de bezoekers ook de site verlaten wanneer het laden te lang duurt.
In het artikel vindt u de manieren om te analyseren hoe snel bestanden ingeladen worden en wat de "bottlenecks" zijn. Vaak is dit een geval van caching die niet geactiveerd is op uw website. Met behulp van GZIP kunt u deze problemen aanzienlijk verminderen.

We hopen dat u de tools gaat toepassen die in het artikel worden vermeld en dat u de beste hosting ervaring kan beleven met MijnHostingPartner.nl!