Webhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nl

SIDN jaarverslag van 2021 is nu beschikbaar

SIDN jaarverslag van 2021 is nu beschikbaar
MijnHostingPartner

SIDN jaarverslag van 2021 is nu beschikbaar

Zoals elk jaar biedt de beheerder van alle .nl domeinnamen weer een overzicht aan van een jaar lang .nl. Wat er veranderd is, wat er in het teken stond en wat de groei of krimp is op de markt. Altijd interessant om dus even door te lezen als je een Nederlands domeinnaam hebt, of zaken doet in Nederland met jouw website. Laten we samen een kijkje nemen naar de hoogtepunten!

31 januari 2021 SIDN 25 jaar oud!

Nederland was er als een van de eerste landen bij om een eigen landextensie te organiseren, .nl werd mede mogelijk gemaakt door internet pionier Piet Beertema en op  31 januari 1996 werd dit overgedragen aan het SIDN. Het jaar begon dus als sterk met zoon mijlpaal in de eerste maand van het jaar. Op de volgende 25 jaar SIDN! Wie weet wat die jaren met zich mee kunnen brengen. Is het de lancering van jouw eigen website? Of het uitgroeien van een tweede vestiging? Of juist onafhankelijk worden met jouw eigen website portfolio? Het kan allemaal, maar je dient wel die eerste stap te nemen. Registreer dus nu jouw eigen domeinnaam bij MijnHostingPartner.nl. 

.NL domeinnaam 35 jaar oud

Naast het SIDN wat dus een verjaardag kon vieren is het .nl domeinnaam zelf ook aan verjaardag toe, met 35 jaar is het .nl domeinnaam nog steeds een van de sterkste landextensies. En is het in Nederland  niet weg te denken met elke onderneming die hier gestart wordt. Van de schilder tot de programmeur, iedereen heeft een .nl domeinnaam. 

Ontwikkelingen in samenwerking met het SIDN

Verder zijn er natuurlijk ook andere projecten weer gestart en afgerond in 2021, met een oplossing voor een DNS kwetsbaarheid die nog beter wapent tegen DDOS aanvallen. Daarnaast zijn er ook nieuwe banden opgebouwd met de Twentse Universiteit om samen te werken aan projecten. 

2021 stond natuurlijk ook nog onder de schaduw van COVID, en heeft veel ondernemers ook weer gedwongen om activiteiten online verder uit te breiden en aan te bieden. Met een .nl domeinnaam heb je natuurlijk de beste start voor jouw online onderneming in Nederland.

Wil je het gehele jaarverslag lezen? Neem dan even een kijkje op  

https://jaarverslag.sidn.nl/jaarverslag/2021

 Waar je het gehele jaarverslag kunt inlezen.

MijnHostingPartner.nl is trotse registrar bij het SIDN, wat betekend dat wij in realtime .nl domeinen voor je kunnen vastleggen. Zonder tussenpartij! Registreer dus nu jouw domeinnaam en begin met het opbouwen van jouw website.