Webhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nl

Reclame maken voor mijn website

Reclame maken voor mijn website
MijnHostingPartner

Reclame maken voor mijn website

Je hebt nu eindelijk Hosting aangeschaft en een webshop opgestart, gefeliciteerd!Echter is dit pas de eerste stap die je neemt bij het opstarten van je eigen website.

Nu moet je natuurlijk ook nog zorgen dat je bezoekers op je website krijgt.Dit is niet altijd even makkelijk, we gaan daarom in deze blog post behandelen hoe je reclame kan maken voor je website.

Bloggen

Als je regelmatig een blog post op je website plaatst dan heb je een grotere kans om gevonden te worden op het internet.Niet alleen kom je er mee hoger in Google te staan maar ook heb je nog sneller kans om gevonden te worden.

Het is hierbij verder wel belangrijk dat je dit regelmatig doet.Als je dit regelmatig doet dan ziet Google ook dat je regelmatig je website bijwerkt met nieuwe teksten.

Ook is het belangrijk dat je blogs relevant zijn aan je eigen website of webshop.Wanneer je bijvoorbeeld WordPress Hosting diensten levert dan dien je dat ook te noemen in je blog post.

Indien je een goed geschreven blog post hebt kom je hiermee dan direct een stuk hoger te staan in Google.Je kan natuurlijk ook altijd je blog posts delen via social media zoals facebook of Twitter.

Gast bloggen

Het plaatsen van je eigen blog posts op je eigen website is natuurlijk hartstikke goed voor je SEO (Search Engine Optimization)Echter is het plaatsen van je blogs op een andere website ook een hele goede strategie.

Je zorgt hierbij namelijk voor externe links die naar je eigen website verwijzen.Naast dat zal een andere website wellicht ook heel ander publiek hebben waardoor je ook veel nieuwe bezoekers kan krijgen.

Zo krijg je dus veel nieuwe potentiële bezoekers en wellicht ook wel nieuwe klanten op je webshop.Je kan dit overigens ook doen voor artikelen, je kan dan eventueel artikelen plaatsen op andere websites.

Links en reviews

Ook is het belangrijk dat je de links goed gebruikt, je kan de link van je website bijvoorbeeld plaatsen onder in een mail.Zo hebben je klanten als ze een bestellingen plaatsen ook direct een bevestiging dat je dit ook daadwerkelijk bent.

Wat je ook onderin de mail kan plaatsen is een verzoek aan de klant of hij hier een review voor kan achterlaten.Positieve reviews kunnen namelijk ontzettend veel betekenen voor je eigen webshop.

Mensen hebben sneller de neiging om ergens een bestelling te plaatsen als de reviews hiervoor goed zijn.Ze zien dan namelijk direct dat er ook andere mensen zijn die een goede ervaring met je website gehad hebben.

In onze vorige blog post hebben wij dit uitgebreid behandeld, die kan je hier terug vinden: Reviews voor mijn bedrijf.

Mocht je verder nog vragen hebben over dit onderwerp dan kan je altijd contact op nemen met een van onze chat medewerkers.Indien de chat niet beschikbaar is dan kan je een ticket aanmaken richting onze helpdesk.