Webhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nl

Nieuwe website maken

Nieuwe website maken
MijnHostingPartner

Nieuwe website maken

Nieuwe website maken wat heb je nodig?

Om een website te maken heb je niet zoveel nodig. Het kan echter op een aantal manieren die bepalen wat je wel en niet kan met de website. Ook is het kennisniveau van toepassing. In deze blog post gaan we bepalen waar je rekening mee moet houden en hoe je het snelst jouw website in de lucht hebt.

Welk Pakket heb je nodig bij MijnHostingPartner.nl?

Om een website te hosten bij MijnHostingPartner.nl heb je minimaal een totaalpakket nodig. Met een totaalpakket heb je al voor 23,94 ex btw per jaar alles gedekt voor je website. Dus ook het domeinnaam of het nu een .nl .be of .eu domein is. De website hosting met wel 25 GB aan schijfruimte voor al jouw bestanden en data. En onbeperkt mail accounts.

Met deze specificaties kan je vrijwel elke website hosten die je wenst. Wil je het verdere verschil weten tussen onze pakketten? Kijk dan even of onze collega's van de online chat bereikbaar zijn. Die helpen je dan graag verder om de juiste keuze te maken.

Welke programma's heb je nodig voor je website?

Om je website te maken voor je hosting heb je eigenlijk maar 2 programma's nodig. Dit is FileZilla en een tekstverwerker. Via FileZilla maak je verbinding met je hosting bij MijnHostingPartner.nl. De gegevens die je hiervoor nodig hebt kan je vinden in het control panel onder FTP accounts. Met een FTP connectie kan je rechtstreeks werken aan je webhosting zonder ingewikkelde stappen te hoeven in te stellen.

De tekstverwerker kan al zo simpel zijn als Notepad wat je al standaard geinstalleerd hebt staan binnen Windows. Als je een wat uitgebreidere tekstverwerker wilt gebruiken dan raden wij altijd SciTe aan om mee te werken. Dit is een simpele en toch ook krachtige tekstverwerker. Als alternatief kan ook NotePad++ gebruikt worden. Je hebt ook krachtigere tools beschikbaar die functies en dergelijke automatisch voor je aan kunnen vullen. Hiervan kunnen wij eigenlijk alleen maar Windows Visual Studio met vertrouwen aanbevelen. Hier kan je alle kanten mee uit en heeft uitgebreide documentatie waar iedereen het zich mee kan redden.

WordPress

Als bovenstaande je niet zoveel zegt dan kan je ook altijd gebruikmaken van een Content Management Systeem in je webhosting. Dit is binnen een paar tellen te installeren binnen de web app gallery in het control panel. Zie in de kennisbank hoe je dit eenvoudig kan installeren onder WordPress hosting.