Webhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nl

Microsoft stopt met het ondersteunen van office 2010

Microsoft stopt met het ondersteunen van office 2010
MijnHostingPartner

Microsoft stopt met het ondersteunen van office 2010

Veel mensen maken gebruik van Microsoft producten, dit gaat niet alleen om Microsoft Windows maar ook om bijvoorbeeld Office.Je kan dit voor vele dingen gebruiken, om bijvoorbeeld documenten te maken maar ook om je mail in te stellen die bij je hosting hoort.

Het wil nog wel eens voorkomen dat mensen oudere versies van Microsoft producten gebruikt.Denk hierbij bijvoorbeeld aan Windows, Outlook, Powerpoint, Word en nog veel andere programma's.

Indien je nog gebruik maakt van Office 2010 zul je het wellicht al gemerkt hebben, je zal hier dan een pop-up voor krijgen op je scherm.Hierbij wordt uitgelegd dat Microsoft Office 2010 niet meer ondersteund zal worden.

Wat betekend dit voor mij?

Als je nog gebruik maakt van Microsoft Office 2010 dan zal dit wellicht een verassing voor je zijn.Echter kan je gewoon nog gebruik maken van Office 2010, het nadeel hiervan is dan wel dat er hiervoor geen updates meer voor uit komen.

Dit betekend dus dat als er een nieuw lek wordt gevonden in office 2010 dat Microsoft hier geen updates meer voor uit gaat brengen.Als je een bedrijf hebt kan dit dus een veiligheid risico zijn en dan is het aan te raden om zo snel mogelijk naar een nieuwe versie te upgraden.

Je hebt hierbij verschillende keuzes, hierbij heb je verschillende mogelijkheden, denk bijvoorbeeld aan office online.Echter zullen bedrijven hier niet genoeg aan hebben omdat de functionaliteiten hiervan relatief beperkt zijn.

Mocht je het willen gebruiken voor vrij simpele zaken dan is dit verder wel een goede oplossing.Voor bedrijven is dit echter waarschijnlijk niet voldoende vanwege de beperkte functionaliteiten.

Office 365

Als een zakelijk bedrijf is het wellicht aantrekkelijk om gebruik te gaan maken van office 365.Dit is echter wel een betaalde variant maar werkt uitstekend voor je eigen bedrijf.

Je dient er wel rekening mee te houden met dat office 365 bepaalde abonnementen alleen online omgevingen heeft.Het online abonnement kost 4.20 euro per maand per gebruiker, je hebt hierbij wel volledige office functionaliteiten.

Voor 8.80 per maand heb je ook de mogelijkheid voor desktop applicaties die verbinden met een cloud omgeving.Zo kan je lokaal alsnog gebruik maken van bijvoorbeeld Outlook voor jouw email hosting.
Voor niet zakelijke gebruikers betaal je hier eenmalig 99 euro.

Office 2019

Een ander alternatief voor office 365 is gebruik maken van Microsoft Office 2019 echter wordt dit steeds minder aantrekkelijk.Dit heeft er voornamelijk mee te maken met het feit dat het steeds duurder wordt.

Voor consumenten en niet zakelijke gebruikers kost een licentie eenmalig 299 euro.Wanneer je als bedrijf zijnde dit wilt is het echter een stuk duurder, dan kost het namelijk eenmalig 579 euro.

Mocht je hier verder vragen over hebben dan kan je altijd kijken of er een chat medewerker beschikbaar is.Indien niemand op de chat aanwezig is dan kan je altijd een ticket aanmaken richting onze helpdesk.