Webhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nl

Eerste duizend bezoekers op je website

Eerste duizend bezoekers op je website
MijnHostingPartner

Eerste duizend bezoekers op je website

Het is een doelstelling voor vrijwel elke website met de lancering, de eerste duizend bezoekers trekken op je website. Dit kan op een hoop aantal manieren. MijnHostingPartner.nl geeft je graag de tips om dit voor elkaar te krijgen. Lees verder om ook jouw eerste bezoekers te verdienen!

Laten we beginnen met de term verdienen, bezoekers krijg je niet vanzelf en kan je alleen maar verdienen. Een pagina live zetten en verwachten dat je met een pagina of post duizenden bezoekers krijgt is zeer zeker niet de standaard en vaak ook niet de realiteit. Een website heeft een aantal pilaren nodig om op te staan om die eerste duizend bezoekers te trekken. Gebruik de volgende stategieen om ook op jouw website die eerste duizend bezoekers per maand te trekken naar jouw website. 

De directe en dure manier, adverteren

Met adverteren op zoekmachines en social media kan je een landingspagina die voor jouw bedrijf belangrijk is zo duizend bezoekers trekken. Dit is voor veel bedrijven de manier waarop een nieuw product of concept gelanceerd wordt. Het grote nadeel is dat je voor elke klik of interactie betaald. Hoeveel? Dat hangt af van een groot aantal factoren.

De competitie, het zoekvolume en waar je adverteerd. Voor vele startups en beginnende websites is dit een goede manier om snel door je budget heen te schieten. Dus wanneer je een groter budget hebt weggezet voor je startup, website of webshop is dit een goede manier om die eerste duizend bezoekers te trekken. Wist je dat je bij MijnHostingPartner.nl een start coupon van Google Adwords krijgt van 75 euro om je een duwtje in de juiste richting te geven? Vraag hem aan na de bestelling van een hosting pakket. 

Maar voor zeker iedereen is dit niet weggelegd om die eerste duizend bezoekers te trekken, laten we de andere manieren bekijken hoe ook jij die eerste bezoekers trekt naar je website.

Content is de koning

Je kan niet verwachten van een blog website dat je met een tiental posts een succes kan maken van een website. Zeker niet voor jouw eerste website. Een blog vereist werk. Zoals vrijwel alle schrijvers in afgelopen eeuwen hebben ervaren en vele meer in de aankomende eeuwen. Schrijven is in vrijwel geen van de gevallen een success wat je met een nachtje slapen ervaart. De drempel is ook een stuk lager geworden met de opkomst van het internet. Voor vrijwel iedereen is het nu toegankelijk om een website op te zetten. Zeker met de lage prijzen van MijnHostingPartner.nl.

Content Management Systemen zoals WordPress maken het gemakkelijker dan ooit om een website op te zetten en te publiceren op het internet. In vrijwel elke niche heb je te maken met competitie. Competitie van bedrijven, andere bloggers en forums. Het is aan jouw de taak om niet alleen te schrijven voor zoekmachines, maar ook voor daadwerkelijke lezers. 

Besteed dus aandacht aan elke post die je maakt en zorg ervoor dat hij voldoet aan de standaard SEO waarden. Maar houdt altijd de uiteindelijke lezer in gedachten. Des te meer lezers actief ook jouw artikel lezen, des te meer deelacties er gebeuren op social media, des te langer bezoekers op jouw website blijven, zal ook jouw positie in zoekmachines stijgen. De algoritmes van zoekmachines zoals Google, Bing en DuckDuckGo houden hier nu al rekening mee en zullen dit in de toekomst meer en meer gaan doen. 

Plan dus voor je jezelf in om veel te schrijven voor een blog of website. Zet een doel voor jezelf en probeer je hier ook aan te houden. Probeer ook niet teveel de statistieken bij te houden van je website, dit is een valkuil waar veel website makers in vallen. Obsessief elke dag hun statistieken bijhouden, kijken hoeveel er binnen komt, van welk platform en hoelang ze op de pagina blijven. Dit raad ik aan om niet dagelijks bij te houden maar voor jezelf in te plannen dat je dit per maand of per week bijhoudt. En meer tijd besteed aan het daadwerkelijke schrijven voor je blog of website. Dit kan in het begin spannend zijn, maar dat is het niet. 

Actieve en passieve kanalen van verkeer naar je website

Naast het schrijven en publiceren van content voor je website om die eerste duizend bezoekers voor je website te verdienen bestaat er ook nog altijd de social media wijze om de eerder geschreven content te promoten. Je kan schrijven tot je een ons weegt maar verkeer ontvangen via zoekmachines duurt nu eenmaal een poos.

Keer op keer wordt er door vele website makers, SEO guru’s en webmasters aangetoond dat organisch verkeer voor nieuwe websites pas echt na circa 8 maanden eens een keer binnen komt rollen. Dit staat bekend als de Google Sandbox en is een veel gediscussieerd onderwerp. We nodigen je uit om hier zelf even onderzoek naar te doen en een aantal case studies hierover te lezen. Organisch verkeer is verder passief, zodra je goed ranked in de zoekresulaten ontvang je hier in principe stabiel verkeer door. Echter dien je op de achtergrond nog vele zaken bij te houden om die positie te blijven houden. Maar dat is een onderwerp voor een volgende blog post. 

Social media kanalen zoals Pinterest, Twitter, Facebook, Instagram en Reddit kunnen allemaal gebruikt worden om bezoekers te trekken naar jouw website. Er zijn teveel Social Media kanalen om op te noemen, het is daarom belangrijk om de focus te leggen op 1 of 2 kanalen waar je het maximale uit wilt halen. Post regelmatig, spreek met je volgers en reageer op berichten om je voordeel hieruit te halen. Met een goede post en de juiste doelgroep kan je in 1 dag al die duizend bezoekers trekken naar jouw website. Echter vergt dit vaak ook meer werk dan dat. Verdiep je dus in je doelgroep, kijk op welke Social Media kanalen ze zitten en probeer ze aan te spreken met een post. 

Ga jij ook die eerste stap zetten voor een website? En wil jij die duizend bezoekers per maand bereiken? Bij MijnHostingPartner.nl hebben we alle tools voor je die dit mogelijk maken. Van een scherpe prijs voor de hosting tot gemakkelijke tools om binnen een handomdraai een website te maken. Neem nu jouw pakket af, en laat ons weten wanneer jij die mijlpaal van 1000 bezoekers hebt bereikt!