Webhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nl

Een website starten in 2022

Een website starten in 2022
MijnHostingPartner

Een website starten in 2022

Er is weer een nieuw jaartal begonnen en de meeste mensen kruipen weer terug uit de feestdagen het kantoor in. Of dit nu een thuiskantoor is of regulier. Je kan met een idee bezig zijn voor jezelf, een passieproject of simpelweg voor je werk een website willen maken. Laten we eens kijken hoe je dit anno 2022 kunt gaan beginnen. 

Websites maken is een dynamische hobby en iedere webmaster is altijd bezig met bijleren en het bijscholen van zijn eigen kennis. Met meerdere platformen die een webmaster gebruikt om zijn sites te maken kan meerdere malen in het jaar grote updates voor uitkomen. Zo zijn er in 2021 weer een hoop lanceringen ook geweest die veel kleine en soms ook grote zaken op de kop gooiden. Denk aan grote releases van het populaire systeem WordPress, maar ook een enorme lancering van .NET 6 in de laatste weken van 2021. 

Zo zullen er ook in 2022 weer een hoop zaken veranderen wat betreft web ontwikkeling en de laatste standaarden hierbij. Daarom is het belangrijk om altijd bij te blijven en de laatste technieken onder de knie te krijgen. Maakt niet uit of je nu zelf programmeert of dat je hiervoor een Content Management Systeem gebruikt. 

Met WordPress een website maken in 2022

WordPress zal ook nog in 2022 de meest gebruikte manier zijn om een website te maken, met zijn enorm grote gebruikersbasis zullen een hoop mensen nog steeds WordPress blijven gebruiken en blijven aanraden aan anderen. Hierdoor kan je dus steeds terugzien dat WordPress gebruikt blijft worden. Hier staat namelijk het internet mee vol, of dit nu website maken blogs zijn, algemene websites die WordPress aanraden of je een YouTube filmpje hebt gekeken. WordPress wordt nu eenmaal nog steeds alom aangeraden. En met goede reden, menig ander Content Management Systeem heeft niet de eenvoud van installeren, uitbreiden met plug-ins of het aanpassen van de layout met thema’s. Dit maakt het dus een goede keuze voor elke beginnende webmaster. En blijft het door de eenvoud ook vaak nog de favoriet voor de veteraan. 

WordPress zal in 2022 komen met nog meer uitbreidingen aan de block based editor, en zal steeds minder afhankelijk worden van derde plug-ins om een dergelijke site builder ervaring te kunnen krijgen. Plug-ins als Elementor worden dan overbodig of niet meer interessant om te gaan gebruiken. Wijzigingen en elementen aanpassen kan dan eenvoudiger dan ooit. 

.NET 6 gaan gebruiken voor jouw volgende website

Wat natuurlijk ook steeds interessanter wordt naarmate het vordert is het gebruiken van .NET 6 om jouw volgende applicatie of website mee te gaan maken. Met zijn ongekende snelheid en mogelijkheden is een website gemaakt in .NET 6 niet alleen lang ondersteund door Microsoft, maar kan dit ook probleemloos draaien bij MijnHostingPartner.nl in onze speciale .NET 6 pakketten. Maak nu gebruik van jouw volledige vaardigheden als webdeveloper en maak jouw websites in de laatste technologie, mét de laatste technologie. 

Speculeren over Google Updates en verdere ontwikkelingen in het nieuwe jaar

Natuurlijk zullen er in 2022 ook weer de nodige Google Updates worden uitgerold die een enorme impact kunnen hebben op de prestatie van jouw website in de Google Zoek resultaten. Blijf hier altijd bovenop en ga mee met de laatste standaarden voor de beste praktijken. Vermijd dus slechte kwaliteit links en blijf messcherp met je content op de website. De juiste strategie hierbij kan ook 2022 jouw succesvolste jaar ooit maken. Wil je overleggen of even kijken wat de mogelijkheden hiervoor zijn? Kijk dan ook eens bij de diensten van onze partner MIjnWebdesignPartner.nl, we starten graag samen met je  om jouw website ook in de  zoekresultaten te laten stijgen. 

Natuurlijk zal MijnPartnerGroep.nl ook niet stilstaan in 2022, we hebben grote plannen en komen steeds verder in onze visie voor het klantenpanel. Verder willen wij onze diensten natuurlijk weer verder uitbreiden en de ervaring van klanten met onze huidige diensten te verbeteren. Houdt dus ook onze websites in de gaten en de aankondigingen die we hierin maken.

De beste wensen voor het nieuwe jaar! En start ook jouw website in 2022 met de juiste fundering bij MijnHostingPartner.nl.