Webhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nl

Een blog voor mijn website, wat voegt het toe?

Een blog voor mijn website, wat voegt het toe?
MijnHostingPartner

Een blog voor mijn website, wat voegt het toe?

Een Blog is iets wat veel bedrijven gebruiken op hun website.Het is niet alleen leuk om te lezen maar het kan ook nog helpen met SEO op je hosting.
Een blog kan over veel verschillende dingen gaan, denk hierbij aan je bedrijf of over de diensten die je levert.Je kan hier dus gebruik van maken om met bepaalde zoek woorden bovenaan in Google staan.
We gaan in deze blog post behandelen wat een blog precies toevoegt aan je website en hoe je het kan gebruiken om je SEO te verbeteren.

Je bent makkelijker te vinden

Naast dat het leuk is voor je gebruikers om te lezen kun je blogs ook heel goed gebruiken om beter vindbaar te zijn.Je blogs komen namelijk ook in Google te staan en je kan hier verder goed gebruik van maken.
Dit kan je bijvoorbeeld doen door middel van links toe te voegen in je blog post. Deze links dienen natuurlijk wel naar je eigen website te verwijzen, dit is namelijk ontzettend goed voor je SEO.

Ook is het belangrijk om regelmatig een blog te maken, plan bijvoorbeeld op bepaalde dagen van de week in wanneer je een blog post maakt.Dit heeft er mee te maken met het feit dat zoek machines de mens zo goed mogelijk te imiteren.Als er regelmatig nieuwe blogs verschijnen dan zal de machine dit ook merken en dan kom je dus hoger in Google te staan.

Social media

Als bedrijf zijnde zal je misschien ook gebruik maken van Social media zoals Twitter of Facebook.Het is ook belangrijk dat je hier naar een doorverwijzing maakt in je blogposts, zo kunnen mensen het namelijk makkelijk delen via Social media.

Naast het makkelijk delen is kan je hier ook mooi je eigen Social media promoten, door de links te verwijzen naar je eigen Social media.Je kan hierdoor uiteindelijk meer volgers krijgen waardoor je ook op Social media een stuk makkelijker te vinden bent.

Ook is het aan te raden om op Social media je blog post te promoten.Als je een blog wilt maken kan je hiervoor het beste Managed WordPress Hosting gebruiken.

Gast bloggers

Ook kan je gebruik maken van een gastbloggers die voor jou website een blog of een artikel schrijven.Nu vraag je je misschien af wat hier precies het nu van is om iemand anders een artikel voor je te laten schrijven. Als gastblogger zelf heb je hier mooi voordeel aan omdat je hierdoor ook bekender wordt.Je kan hier namelijk in het artikel of in de blog post of het artikel een klein stukje over jezelf in verwerken.

Als website zelf heb je hier voordeel aan dat het je zelf werk bespaart maar soms ook dat er mooiere teksten in je blog komen te staan.Dit heeft er voornamelijk mee te maken met het feit dat gast bloggers dit vrijwel elke dag doen waardoor de teksten vaak ook net iets beter zijn.

Mocht je verder nog vragen hebben over dit onderwerp dan kan je altijd kijken of een van onze chat medewerkers aanwezig is.Indien niemand op de chat aanwezig is dan kan je het beste een ticket aanmaken richting onze helpdesk.