Webhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nl

Eigen bedrijf domeinnaam

Eigen bedrijf domeinnaam

Om een domeinnaam voor een bedrijf vast te leggen zijn maar een aantal stappen nodig. Bij MijnHostingPartner.nl kan dit niet alleen erg gemakkelijk, maar dankzij onze registrar status kunnen wij direct domeinnamen vastleggen. Zonder tussenpartij. 

Met een domeinnaam kan je een hoop kanten op, verzend email vanaf jouw eigen domeinnaam, zet een schitterende website op met minimale moeite, en ontdek nieuwe bronnen van verkeer en klanten. Een domeinnaam en hosting pakket heb je al voor een kleine investering bij MijnHostingPartner.nl. Selecteer jouw domeinnaam, kies een pakket en het pakket is hierna direct actief! Ga dus direct aan de slag om ook die eerste stap op het internet te wagen met jouw domeinnaam vast te leggen voor jouw bedrijf.

Het maakt niet uit wat voor bedrijf je hebt, een internet aanwezigheid met een domeinnaam registratie en een hosting pakket kan voor iedereen voordeel opleveren. Met een onzekere toekomst voor “brick and mortar” winkels is een website een aanwinst voor iedereen die hier actie op wilt ondernemen.

Nieuwe doelgroepen bereiken en je bedrijf promoten

Een van de belangrijkste voordelen van een online aanwezigheid is dat je met een website en domeinnaam vastleggen een vele maten groter publiek kan krijgen dan met vele traditionele oplossingen. Het is dan mogelijk om met zeer specifieke doelgroepen te selecteren en te werken. Zo is via Google, Social Media en displaynetwerken zo te selecteren op de doelgroep die voor jou het meest van toepassing is. Online zoekgedrag en interesses worden dan geselecteerd en advertenties hieraan getoond van jouw website of diensten. Zodat je het meeste kans maakt op een verkoop of conversie.

Ook kunnen er natuurlijk stappen worden uitgevoerd zonder hier gelijk je advertentie budget voor te gebruiken. Denk aan het optimaliseren van je content van de website voor zoekmachines. Waardoor je in de organische zoekresultaten veel kunt bereiken. En het gebruiken van social media om organisch verkeer mee te generen. Zo kan je met verschillende bronnen verkeer naar je website van je bedrijf generen. En daardoor aankopen en conversies voor je diensten.

Mailen vanaf je eigen email adres

Een belangrijke vorm van communicatie is en blijft nog wel het mailverkeer. Om met jouw eigen domeinnaam van je bedrijf te kunnen mailen is een hosting pakket nodig. Zo kan je met een website, domeinnaam registratie en onbeperkt email accounts aanmaken. Allemaal met gebruik van jouw eigen domeinnaam. Je kan wellicht denken, maar ik heb al een gratis gmail / outlook / yahoo adres! Wat moet ik nu met een eigen email adres op mijn domeinnaam? Dat is een goede vraag, echter zijn er een aantal grote voordelen van een eigen email adres. Zoals. 

  • Andere bedrijven en leveranciers nemen je serieus
  • Meer privacy en jij bent de enige die inzicht heeft. Geen advertenties of interacties van derden.
  • Aanpasbaar zoals je wilt. Standaard info@ adressen of persoonlijke email adressen per collega. 

Dit geeft dus veel meer controle over jouw email dan enig andere oplossing. Verder kan je natuurlijk ook het mail adres met jouw eigen domeinnaam ook instellen op je telefoon. Op een computer in bijvoorbeeld Outlook of gewoon in de browser met onze webmail. Altijd en overal dus over je laatste mailtjes beschikken.

Een domeinnaam vastleggen voor een bedrijf

Om een domeinnaam vast te leggen voor een bedrijf zijn dus maar een aantal stappen nodig. Zet de eerste stap bij MijnHostingPartner.nl voor een vaste en lage jaarlijkse prijs. En kom niet te staan voor ongemerkte kosten. We geloven erin om zo transparant mogelijk te zijn. En geven je alle tools en tips om ook van jouw website een succes te maken voor jouw bedrijf. En nieuwe hoogtes te bereiken met jouw website en daardoor ook je bedrijf. Het begint met een domeinnaam!