Webhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nl

Bedrijf domeinnaam registreren

Bedrijf domeinnaam registreren

Met een bedrijf dien je ook een domeinnaam te registreren, met een domeinnaam kan je niet alleen een website opzetten. Maar ook een eigen email adres en je beschermt je bedrijf tegen online laster. Hier is alles wat je moet weten over het registreren van een domein voor jouw bedrijf. 

Een domeinnaam is de eerste stap die je kan uitvoeren om een online aanwezigheid te creeren voor jouw bedrijf. Met een domeinnaam kan je namelijk een website opzetten met een handige tool naar keuze. Een mail account aanmaken op dat domein zodat je vanaf je eigen bedrijfsnaam kan versturen en ontvangen, en jouw domeinnaam en bedrijfsnaam beschermt tegen laster van concurenten en ontevreden klanten. Het is namelijk niet ongekend dat een concurrent een domeinnaam van jouw bedrijf oppikt en dit vervolgens doorverwijsd naar hun eigen diensten. 

Een domeinnaam registreren, wat zijn de keuzes? 

Met een domeinnaam registratie is het belangrijk om ervoor te zorgen dat je de juiste kiest. De juiste naam is natuurlijk geheel aan jezelf om vast te leggen. Dit kan jouw bedrijfsnaam zijn of ook een andere naam die je verkiest. Probeer dit altijd wel kort te houden en gemakkelijk te onthouden. Dit helpt je namelijk niet alleen in het klantencontact maar ook in de zoekresultaten op bijvoorbeeld Google. 

Een domeinnaam extensie is verder ook een belangrijke keuze. Hiermee laat je namelijk aan je bezoekers en zoekmachines zien waar jouw diensten op locatie voor geschikt zijn. Kies je bijvoorbeeld voor een .nl domeinnaam als je klanten in Nederland zijn dan maak je de juiste keuze. Wanneer je internationaal beschikbaar bent dan heeft een .com domeinnaam de voorkeur. Met andere landextensies kan je hier ook je voordeel uithalen. Zoals bijvoorbeeld een .be of .de domein boor je in op de markten die je wilt doorbreken. Ook is een .eu domein bijzonder geschikt voor elk bedrijf wat in de Europese Unie handelt. 

Een domeinnaam registreren voor een bedrijf

Een domeinnaam registreren voor een bedrijf is gemakkelijk en snel bij MijnHostingPartner.nl. Met een enkele stap heb je al zo het domeinnaam vastgelegd. En kan je verder door de keuzes voor bijvoorbeeld ook een hosting pakket hieraan vast te maken. Met een hostingpakket kan je ervoor kiezen om ook gelijk een website aan te maken. Een website geeft naast een mooi visitekaartje ook nog veel meer voordelen. Zoals het actief benaderen van klanten middels advertenties via zoekmachines zoals Google. Het promoten van diensten en bepaalde producten via content marketing en nog veel meer. De mogelijkheden van een website voor jouw bedrijf zijn eindeloos. 

Website starten voor jouw bedrijf

Een website heb je binnen enkele klikken al geïnstalleerd bij MijnHostingPartner.nl en gaat gemakkelijk via het control panel. En zelfs via het klantenpanel. Kies uit jouw favoriete Content management Systeem en krijg met minimale moeite een website zo online. Met een Content Management Systeem kan iedereen een website maken zonder te veel technische kennis. Installeer zaken zoals een thema, waarmee je met een klik de complete layout van een website omgooit. En installeer met plugins zo enige functionaliteit die je mist. 

Ook zijn er voor meer bedrijf gefocusede websites Content Management Systemen zoals Umbraco beschikbaar om te hosten in onze speciale pakketten hiervoor. Umbraco is immens populair in het bedrijfsleven voor uiterst stabiele, snelle en gemakkelijk te gebruiken websites te maken. Waar je de technische kant gescheiden houdt van het daadwerkelijke content werk van een website. 

Ontdek nieuwe mogelijkheden met jouw domeinnaam

Met een domeinnaam registreren en gebruiken voor jouw bedrijf bij MijnHostingPartner.nl kan je een hoop. Wat MijnHostingPartner.nl anders maakt is dat wij duidelijk zijn in de jaarlijkse kosten, en je zonder zorgen jouw domeinnaam kunt registreren, hosten en gebruiken. Maak onbeperkt veel zaken aan, zoals mail accounts en subdomeinen. Om naar hartenlust te testen, experimenteren en optimaliseren. En gebruik jouw domeinnaam voor veel meer dan alleen een visitekaartje. Open een webshop, start een bedrijfsblog waar je meer interactie hebt met klanten, maak een schitterend portfolio om die eené klant binnen te slepen. Of maak gebruik van een website voor interne doeleinden binnen je bedrijf.

Met een domeinnaam registreren voor jouw bedrijf bij MijnHostingPartner.nl kan je alle kanten op!