Webhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nl

Website laten maken

Website laten maken

Een website laten maken kan op een hoop verschillende manieren en door een hoop verschillende partijen. Op deze pagina behandelen we in het algemeen hoe het laten maken van een website in zijn werk gaat. Waar je rekening mee kan houden en wat de verdere opties nog zijn waaruit je ook kunt kiezen. Laten we beginnen!

Het maakt niet veel uit wat voor bedrijf je hebt of op welke wijze je een online aanwezigheid wilt hebben. Een website is in 2021 niet meer weg te denken uit een bedrijfsplan. Of je nu een fotograaf bent die een portfolio website wilt laten maken, een webshop wilt beginnen naast je fysieke locatie. Of je een mooi blog wilt laten maken waarin jij jouw informatie op kan delen. Een website kan voor velen bedrijven en freelancers een ongekend voordeel leveren.  Maar het zelf maken van een website kan soms uitdagend zijn, laten we daarom behandelen in welke situaties je jouw website laat maken. 

Website laten maken voor bedrijven 

Voor bedrijven is het vaak een logische keuze om een website te laten maken, het is natuurlijk niet altijd het geval dat er een ICT man in het bedrijf is die een website kan maken voor jouw bedrijf. In zee gaan met een ervaren partij is in deze gevallen een zekerheid die je kan bieden voor een website die goed functioneert. Met een bedrijf heb je natuurlijk ook een bepaald budget beschikbaar voor een website. Dit budget hangt natuurlijk ook af van hoe je de website voor je ziet. Is dit alleen een visitekaartje waarin je een aantal van je klanten, je visie en de contactgegevens hebt? Of is dit een complexe webshop of speciale software die je online aan wilt bieden? Een website kan opgezet worden voor een aantal groot verschillende redenen. 

Denk dus goed na over wat je allemaal op de website wilt laten staan en zien, en maak een plan en schets. Op deze wijze kan je sneller en eenvoudiger een budget of offerte laten opstellen door een website bureau. Bij MijnHostingPartner.nl hosten wij vele websites van bedrijven, zowel zelf gemaakt als gemaakt door een derde partij. Onze hosting is geschikt voor vrijwel alle soorten websites. Van websites gemaakt in Joomla, WordPress, Drupal of Umbraco. Dankzij onze stabiele en veilige Windows IIS hosting kunnen wij een solide platform bieden voor jouw bedrijfswebsite. Of die nu bij ons gemaakt is of door een derde partij.

Website laten maken voor freelancers

Freelancers op zoek naar hun volgende klus kunnen ook een hoop profijt hebben van een eigen website en vooral ook een eigen email adres. Met het wisselen tussen klussen en de jacht naar de volgende heb je altijd een vast punt waar je terecht kan en naar kunt verwijzen. Je kan het zien als je portfolio waarnaar je kan verwijzen. Waar mogelijke klanten je kunnen vinden, kunnen lezen waar je voor staat en wat voor werk je al geleverd hebt. Bij websites voor freelancers is het van groot belang dat je jouw werk hier op een leuke wijze presenteert. En je ook hier ervaringen van je klanten op neerzet. Op websites zoals LinkedIn en andere werksites kun je dan ook nog verwijzen naar je website.

Een website kan je dus helpen om klanten gemakkelijk te kunnen overtuigen om met je in zee te gaan. Toon je laatste projecten en opdrachten. En laat even kort wat schrijven door je opdrachtgever wat je op de website kunt zetten. Bedrijfslogo er even bij. En je hebt een mooie lijst aan ervaringen na een zekere periode. 

Een Content Management Systeem wat is dat? 

Vrijwel elke website die voor je gemaakt wordt zal over een Content management Systeem beschikken om het voor jou makkelijk te maken om zelf aan de website te werken. Met een Content Management Systeem kan je bijvoorbeeld snel even wat aanpassen aan het design van de website. Een blog post schrijven of werken aan de pagina’s op de website. Allemaal op een visuele manier, zonder te hoeven coderen. De meeste websites worden tegenwoordig gemaakt in het WordPress Content Management Systeem. Bij MijnWebdesignPartner.nl maken wij websites in een geheel eigen gemaakt Content Management Systeem gebaseerd op ASP.NET. Dit levert stabielere resultaten, zoals snelheid en minder afhankelijk van updates. Dan WordPress dit kan leveren. 

Het is afhankelijk van de manier waarop de website wordt gemaakt wat voor Content Management Systeem gebruikt wordt. 

Een gemaakte website laten hosten

Een website laten maken kan dus ook door andere partijen gedaan worden, alsnog zijn deze websites gemakkelijk en veilig te hosten bij MijnHostingPartner.nl. Onze hosting pakketten zijn voordelig geprijsd en bieden je uitstekende specificaties aan. Combineer jouw website met een SSD hosting pakket om de beste snelheid van jouw website te ontdekken. 

Ook hebben wij speciale pakketten beschikbaar voor .NET Core waarop jouw Umbraco website razendsnel gedraaid kan worden. Dit brengt je specificaties zoals een eigen Dedicated Application Pool, standaard SSD opslag, inbegrepen MS SQL databases, en nog veel meer voordelen om alles uit jouw Umbraco website te halen.

Je hebt dus een aantal keuzes voor het laten maken van een Website. Mocht je al een website hebben laten maken en je bent opzoek naar een betrouwbare hosting partner, dan kan je terecht bij MijnHostingPartner.nl. Wil je een website laten maken door ons? Dan kan je terecht bij onze partner MijnWebdesignPartner.nl. Wij staan voor je klaar om jouw visie op het web te realiseren.