Webhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nl

Webhosting Nederland

Webhosting Nederland

Totaal Hosting pakket

2.25
per maand Excl. BTW

Meest gekozen
Webhosting Nederland

Totaal SSD 25 Hosting pakket

3.25
per maand Excl. BTW

Webhosting Nederland

Totaal SSD 50 Hosting pakket

6.50
per maand Excl. BTW

Webhosting Nederland

Totaal SSD XL Hosting pakket

11.00
per maand Excl. BTW

Specificaties

Totaal Hosting pakket

€ 2.25
per maand

Totaal SSD 25 Hosting pakket

€ 3.25
per maand

Totaal SSD 50 Hosting pakket

€ 6.50
per maand

Totaal SSD XL Hosting pakket

€ 11.00
per maand
Uitgelicht 
ASP.NET 4.7 | ASP.NET 4.8
Classic ASP
-
-
PHP 8.x
PHP 7.x
Websites
Ruimte website
25GB
25GB
50GB
Dataverkeer
Aantal Domeinen (TLD's)
5
5
10
10
E-mail 
Onbeperkt Email Accounts
E-mail Aliassen
Webmail
Spamfilters
SMTP | POP | IMAP (Secure)
Auto Responder
Support 
Ticket support
Uitgebreide kennisbank
SLA
Algemeen 
Xeon Processors Multi Core
24/7 Virus scannen
DDoss Preventie
Firewall
16GB RAM of hoger
Databases 
MySQL Databases
MSSQL Databases
Addon
Addon
Addon
Addon
Versies 
ASP.NET 4.6.x / 4.5.2
Classic ASP
-
-
PHP 8.x
PHP 7.x
PHP 5.6
ASP.NET 4.7 | ASP.NET 4.8
ASP.NET 4.0 | 3.5 | 2.0
ASP.NET MVC
Mogelijkheden 
URL Rewrite
WCF Service
Full Trust
Data 
Dataverkeer
Websites
Ruimte website
25GB
25GB
50GB
Ruimte email
50GB
Domein informatie 
Aantal Domeinen (TLD's)
5
5
10
10
Subdomeinen - onbeperkt
Domein aliassen
Domein doorlinken
DNS Beheer

Totaal Hosting pakket

€ 2.25
per maand

Totaal SSD 25 Hosting pakket

€ 3.25
per maand

Totaal SSD 50 Hosting pakket

€ 6.50
per maand

Totaal SSD XL Hosting pakket

€ 11.00
per maand

Webhosting Nederland

Webhosting in Nederland is de beste optie voor een hoop verschillende markten en locaties. Met een Nederlands webhosting pakket beschik je over Nederlandse support en de beste optimalisatie voor het aanbieden van jouw website in Nederland. Laten we een kijkje nemen naar alle voordelen van Webhosting in Nederland! 

Webhosting is de fundering van jouw website, met de juiste webhosting pakketten is jouw website altijd bereikbaar en kan hij ingelezen worden over de hele wereld via het internet. Met onze heldere webhosting pakketten hebben we een aantal opties voor je waar je zorgeloos jouw website of webshop op kan hosten. Zodat je nieuwe hoogtes kunt bereiken met je bedrijf en of visie. Een website werkt altijd voor je, aangezien bezoekers hem de hele dag en nacht kunnen bezoeken wanneer zij verkiezen.

Wat kun je met Nederlandse webhosting? 

Webhosting gehost op Nederlandse bodem heeft een hoop voordelen voor jouw bedrijf of website. Met Nederlandse hosting kan je er vanuit gaan dat je website razendsnel bereikbaar is in Nederland. Wij maken gebruik van datacentra in Amsterdam en Utrecht in combinatie met een wereldwijde DNS oplossing. Zo zijn websites stabiel en uitstekend bereikbaar over de gehele wereld. En worden wijzigingen in DNS records voor bijvoorbeeld de mail ook razendsnel verwerkt. In Nederland, België en Duitsland zijn jouw websites het best bereikbaar door de directe toegang tot het internetknooppunt van Nederland. En kunnen hierdoor optimaal gebruikt worden door zowel jezelf, je werknemers en gebruikers van de website. 

Met Nederlandse webhosting kan je verder elke website hosten die je verkiest, van een blog die je lezers vasthoudt, een schitterend portfolio met je laatste projecten om klanten en partners te trekken. Een bedrijfswebsite die bezoekers dient te overtuigen om klant van je te worden. Of juist een webshop waar je producten aanbiedt. Met een website kan je klanten altijd en overal bereiken, dankzij de websites die geschikt zijn voor Smartphones en elk schermformaat. 

Beste webhosting in Nederland

Met onze uitstekende specificaties kan je een hoop kanten uit met je website, met geen limiet op het dataverkeer kan een website gehost bij MijnHostingPartner.nl ook vele bezoekers aan. Mocht je website groeien en genieten van bijzonder veel verkeer dan kunnen we ook gewoon met je meegroeien. Met onze upgrades in de verschillende pakketten kan jouw website groeien naar ongekende hoogtes. 

Zo hebben we ook in onze pakketten standaard opslagruimte van maar liefst 25 gigabyte. Zo heb je ruim voldoende plek voor al jouw website bestanden, databases en email accounts. Mocht je meer ruimte nodig hebben dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Kijk dan naar ons SSD hosting Totaal pakket 50. Waar je 50 gigabyte tot je beschikking hebt, of zelfs het SSD totaal XL pakket. Waar je onbeperkt gebruik kan maken van opslag, zolang het voor de website gebruikt wordt. Back-ups tellen hier niet aan mee en zullen op een andere opslag locatie dienen te worden gezet. 

Email nemen we bij MijnHostingPartner.nl serieus, met onze SmarterMail mailserver is er veel mogelijk op basis van je mailadres. Zo kun je samenwerken tussen email adressen in de webmail met behulp van chatten onderling. Is er een plek aanwezig waar je bestanden kunt delen en opslaan. En een uitgebreide agenda tot je beschikking staat. Email is en blijft nog steeds een belangrijk communicatie middel zeker voor webmasters. 

We hebben ook verschillende database oplossingen beschikbaar om de beste fit te kiezen voor jouw website. Zo hebben we standaard in al onze pakketten, met uitzondering van het email en domein pakket, MySQL databases beschikbaar. MariaDB op onze SSD hosting pakketten, en MS-SQL databases voor .NET applicaties in onze .NET Core hosting pakketten. Waar we MariaDB aanraden voor de meeste PHP Content Management Systemen. Aangezien deze razendsnel werken met bijvoorbeeld WordPress websites. En een moeiteloze switch zijn met websites origineel bedoeld voor MySQL databases.

Goedkoopste webhosting in Nederland

We hebben met onze scherpe prijzen een zeer voordelig assortiment aan hosting pakketten, en met onze specificaties kan je alle kanten uit met je website. Van het hosten van kleine websites voor bijvoorbeeld de groenteboer. Tot het hosten van een complexe webshop of bedrijvenwebsite. Voor nog geen week boodschappen kan je al een jaar lang jouw website en domein hosten bij MijnHostingPartner.nl! Dit maakt het voor iedereen toegankelijk om een website te maken. En bij ons heb je ook gelijk ongelimiteerd aantal email accounts, en kan je tot wel 5 websites in 1 totaalpakket hosten. Voor elke website hoef je dus niet gelijk een nieuw pakket af te sluiten. Wat je ook weer in de kosten scheelt bij het hosten van meerdere websites. 

De goedkoopste webhosting in Nederland kan ook gebruikt worden hoe je verkiest. En jouw website kan je opzetten met gratis tools en software om geen hoge kosten te hebben. Zo kan je al voor 2,- euro in de maand jouw website hosting bij MijnHostingPartner.nl. En geen verdere kosten hebben aan het ontwikkelen en maken van jouw website. Tools zoals WordPress geven je de kans om een website snel en kosteloos verder op te zetten met Gratis Thema’s waarin je jouw design van de website zo kunt vaststellen. Kan uitbreiden met gratis Plug-ins en de statistieken bijhouden met tools zoals Google Analytics en Microsoft Clarity. 

Support bij jouw hosting pakket

Support is belangrijk bij elke website die je wilt gaan draaien, als je net begint met het maken van je website kan je natuurlijk veel vragen hebben. Daarom hebben wij bij onze webhosting een uitgebreide kennisbank waarin je de eerste stappen kunt vinden. Wat je kan gebruiken als naslagwerk, hebben wij video’s die je kunt volgen voor de tips en trucs die wij geven. En kan je dus snel aan de slag met je website en hier een succes van maken. Support bij ons gaat verder via de online chat die 6 dagen in de week beschikbaar is. En voor grotere vragen kan je altijd gebruikmaken van het ticketsysteem. Waarin we ernaar streven altijd binnen 4 uur een antwoord te geven. Sluit nu jouw webhosting pakket af in Nederland bij MijnHostingPartner.nl en begin gelijk met jouw website!