Webhosting | Hosting Nederland - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland - Mijn Hosting Partner.nl

Totaal Support

Totaal Support

Bij MijnHostingPartner.nl als webhost kan je een hoge service graad verwachten. Via onze chat en ticket systeem proberen we je zo goed mogelijk te helpen bij al je hosting vragen. Wij blijven echter een webhoster en zijn geen webbouwers. We begrijpen dat sommige klanten soms net even wat extra hulp nodig hebben.

Daarom hebben wij een aantal extra diensten in het leven geroepen onder het mom van Totaal Support! Wanneer je een probleem hebt met je website of overige instellingen die buiten onze standaard dienstverlening vallen, dan kan je beroep doen op onze Totaal Support.

Welke diensten leveren wij met onze Totaal Support?

 • Verhuisservice extern (van een andere provider naar MijnHostingPartner.nl): € 45
 • Verhuisservice intern (Bij bijvoorbeeld een upgrade naar een Totaalpakket SSD): € 35
 • Sitedokter Lex: € 75 per uur
 • Hulp op afstand (bv wanneer we je mailaccount bij jou lokaal in moeten stellen) € 25 (per 15 minuten)
 • WordPress optimaliseren en tips: € 60
 • Kale installaties van Content Management Systemen (installatie van WordPress, Joomla, Magento, etc) € 20
 • Website automatisch naar SSL lets encrypt: € 20
 • Aanpassen/wijzigen van een (TLD) domeinnaam binnen een Totaalpakket: € 10
 • Mail account verhuizen (per emailbox): € 10
 • Mail account terugzetten uit de backup(per emailbox): € 25
 • Alle bedragen zijn exclusief BTW

Dus wanneer je met een probleem zit wat buiten onze standaard dienstverlening valt dan kan je altijd bij ons aan de bel trekken. We voeren de werkzaamheden dan snel en zorgvuldig uit zodat jij hier verder niet hoeft naar om te kijken. We gaan nu even bovenstaande punten langs om je meer informatie te geven van de werkzaamheden.

Verhuisservice extern

Bij de verhuisservice verhuizen wij jouw website. Wanneer je hier meer informatie over wilt dan kan je dit op deze pagina nakijken.

Met onze gratis verhuisservice zit standaard 1 domeinnaam inbegrepen, wanneer je een tweede domeinnaam binnen jouw pakket wilt laten verhuizen dan gelden bovenstaande kosten.

Verhuisservice intern

Indien er een upgrade is aangevraagd van een Totaalpakket naar een Totaalpakket SSD dan dient alle data verhuisd te worden naar een server met SSD technologie. Standaard wordt verwacht dat je zelf een backup maakt van al je data en deze na de upgrade weer upload. Indien je wenst dat wij dit voor je doen dan gelden bovenstaande kosten. Ook kan het bijvoorbeeld zo zijn dat onder een controlpanel account meerdere pakketten staan en deze gescheiden dienen te worden (separate controlpanel accounts). Als de wens is dat wij dit voor je regelen dan zijn deze kosten van toepassing.

Sitedokter Lex

Als je website traag reageert of soms zelfs gehackt is door kwaadwillende dan kan Sitedokter Lex je helpen! Lex zal jouw website nagaan en uitzoeken wat het probleem is. Zoals een verouderde versie van een CMS of het gebruik van onveilige code. We zullen dit herstellen en jouw website weer werkend maken.

Mail account instellen lokaal

Bij MijnHostingPartner.nl hebben we uitgebreide artikelen voor vrijwel elk mailprogramma en besturingssysteem. Dankzij onze uitgebreide documentatie kan het eigenlijk haast niet meer mis gaan. Wanneer je hier toch nog problemen mee hebt of dit door ons wilt laten nakijken/uitvoeren dan bieden wij deze service om dit voor jou te doen.

WordPress optimaliseren en tips

Met een WordPress website kan je soms problemen hebben met de snelheid. Dit kan voor ergernis zorgen voor jezelf of jouw bezoekers. Daarom is het van essentieel belang dat jouw WordPress hosting zo snel mogelijk is. MijnHostingPartner.nl heeft hier uitgebreide ervaring mee en kunnen jouw website optimaliseren voor een goed resultaat.

CMS installeren

Ook voor veel Content Management Systemen hebben wij een artikel in de kennisbank. Wanneer je hier niet uitkomt met de Web app gallery of met de kennisbank dan kunnen wij ook een kale installatie voor je klaarzetten. Hiermee heb je dan het canvas om een mooie website te maken!

SSL activeren op je website

Met Lets Encrypt kan je een gratis SSL certificaat actief maken op je website. Dit zorgt ervoor dat je het bekende slotje in de browserbalk krijgt. Om dit te installeren op je website kunnen er een aantal stappen extra in zitten. Hiervoor hebben wij uitgebreide artikelen in de kennisbank. Als je hier niet uitkomt of geen zin in hebt om je hierin te verdiepen dan kunnen wij dit ook voor je doen.

Wijziging van domeinnaam

In het Totaalpakket kunnen maximaal 5 TLD (Top Level Domeinnamen) worden toegevoegd. Voor het wijzigen van een domeinnaam (vervangen van een oude domeinnaam met een nieuwe) zitten deze kosten aan verbonden. Indien je wenst dat de oude website op een nieuwe domeinnaam binnen het Totaalpakket gaat werken dan dienen een aantal zaken binnen de website gewijzigd worden. Zoals de database en enkele links. Dit doen wij ook voor dit bedrag.

Mail verhuizen

We hebben ook de mogelijkheid om een email box te verhuizen naar onze email hosting. Email verhuizen doen we met zoveel mogelijk zorg om te voorkomen dat hier wat verloren gaat. Echter kunnen we dit nooit 100% garanderen, dit hangt namelijk af van teveel factoren. Om de email te verhuizen hebben wij het mailaccount nodig met het wachtwoord en de nodige server informatie zoals het adres van de webmail en de IMAP gegevens. Hierna zetten wij het email adres over naar onze servers.