MS SQL Hosting | Webhosting

Sinds ons begin in 2008 zijn wij altijd samengegaan met Windows hosting, We hebben hierdoor een lange ervaring met het hosten van MS-SQL databases en het hosten van ASP.NET. Hierdoor kunnen wij MS-SQL hosting op een scherpe prijs aanbieden en kunnen wij uitstekende support geven hiervoor. MS-SQL werkt normaliter samen met ASP.NET voor de beste resultaten.

Met onze standaard hosting pakketten beschik je niet over MS-SQL databases, dit is namelijk een add on bij de hosting pakketten zoals het Totaalpakket en het Totaal XL. De reden hiervoor is dat er extra licentie kosten aan de databases vastzitten. Met onze ASP.NET Core pakketten beschik je al wel standaard over MS-SQL databases, omdat de ASP.NET Core hosting speciaal ingericht is voor ASP.NET.

MS-SQL hosting kan niet beheerd worden via een online tool zoals PHPmyAdmin wat MySQL heeft. Je hebt hier een management tool voor nodig. Dit kan met een aantal opties, wij raden de officiële management tool van Microsoft aan. Dit is MS-SQL management studio en is te downloaden op de website van Microsoft. Hiermee kan je jouw MS-SQL database mee beheren en bewerken.

Tech bij je MS-SQL hosting

Bij MijnHostingPartner.nl hebben wij uitgebreide specificaties beschikbaar wanneer je voor MS-SQL hosting gaat. We hebben namelijk je pakket zo ingericht voor jouw wensen en eisen, of het nu voor maar 1 database gaat of wanneer je er meer nodig hebt. Je kan makkelijk de keuze maken tussen de 4 pakketten. Als je een pakket hebt besteld dan heb je de mogelijkheid om te kiezen tussen de versies van MS-SQL. Op het moment van schrijven hebben wij de volgende opties beschikbaar:

  • SQL server 2012
  • SQL server 2014
  • SQL server 2016

Er worden dagelijkse server image back-ups gemaakt van jouw hosting space. Om gemakkelijk zelf jouw eigen back-up te maken kan er een scheduled task ingesteld worden zodat er eens in de zoveel tijd een back-up wordt gemaakt. Op die manier heb je altijd je database veilig en kan je altijd nog een versie terugdraaien indien problemen ontstaan.

Support bij je MS-SQL hosting

MijnHostingPartner.nl neemt support serieus, het is namelijk frustrerend als je niet terecht kan voor je vraag. Voor support hebben wij een aantal opties, de online chat op de website voor de korte vragen en het ticketsysteem voor de uitgebreidere vragen. Met een response tijd van ‹ 2 uur 24/7 lang kan je erop vertrouwen dat problemen altijd snel behandeld worden. Mochten we er niet uitkomen via de online chat of ticket dan nemen wij telefonisch contact met je op.

Bestel nu jouw MS-SQL hosting bij MijnHostingPartner.nl