Webhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nl

MS SQL Hosting

MS SQL Hosting

ASP.NET Core 5 Hosting

3.50
per maand Excl. BTW

Meest gekozen
MS SQL Hosting

ASP.NET Core 10 Hosting

8.50
per maand Excl. BTW

MS SQL Hosting

ASP.NET Core 20 Hosting

15.00
per maand Excl. BTW

MS SQL Hosting

ASP.NET Core 50 Hosting

17.00
per maand Excl. BTW

Specificaties

ASP.NET Core 5 Hosting

€ 3.50
per maand

ASP.NET Core 10 Hosting

€ 8.50
per maand

ASP.NET Core 20 Hosting

€ 15.00
per maand

ASP.NET Core 50 Hosting

€ 17.00
per maand
Uitgelicht 
.NET Core 3.x
ASP.NET 4.x ( 4.8.x | 4.7.x | 4.6.x )
Ruimte website
5GB
10GB
20GB
50GB
Dataverkeer
Onbeperkt
Onbeperkt
Onbeperkt
Onbeperkt
MSSQL Databases(s)
.NET Core 5.x
Ruimte email
5GB
20GB
30GB
50GB
.NET Core 6.x
.NET Core 7.x
.NET Core 8.x
E-mail 
Onbeperkt Email Accounts
E-mail Aliassen
Webmail
SMTP | IMAP | POP (Secure)
Spamfilter
Virusscanner
Support 
Ticket support
Uitgebreide kennisbank
SLA
Addon
Addon
Addon
Addon
Databases 
Aantal MariaDB Databases
1
5
10
25
MariaDB Databases
MSSQL Databases(s)
Aantal MSSQL Databases
1
3
6
15
Backup databases
SQL Server: | 2016 | 2017 | 2019
MySQL Databases
Aantal MySQL Databases
1
5
20
25
Data 
Ruimte per database
50MB
500MB
1000MB
1000MB
Websites
1
10
20
50
Ruimte website
5GB
10GB
20GB
50GB
Ruimte email
5GB
20GB
30GB
50GB
Dataverkeer
Onbeperkt
Onbeperkt
Onbeperkt
Onbeperkt
Versies 
.NET Core 8.x
.NET Core 7.x
.NET Core 6.x
.NET Core 5.x
Windows 2016 | 2019
Xeon Processors Multi Core
16GB RAM of hoger
.NET Core 1.x
.NET Core 2.x
.NET Core 3.x
URL Rewrite
ASP.NET 4.x ( 4.8.x | 4.7.x | 4.6.x )
ASP.NET MVC
Full Trust
PHP 7.x
WCF Service
Backup 
24/7 Virus scannen
Firewall
DDoss Preventie
Nacht backups Servers
Nacht backup databases

ASP.NET Core 5 Hosting

€ 3.50
per maand

ASP.NET Core 10 Hosting

€ 8.50
per maand

ASP.NET Core 20 Hosting

€ 15.00
per maand

ASP.NET Core 50 Hosting

€ 17.00
per maand

MS SQL Hosting

MS SQL databases behoren tot een van de krachtigste oplossingen op database gebied. Wanneer je opzoek bent naar hosting voor jouw volgende project die gebruik maakt van een MS SQL database zoek dan niet verder dan MijnHostingPartner. 

.NET hosting en meegeleverde MS SQL databases

MS SQL hosting en .NET hosting gaan hand in hand, voor een groot gedeelte van projecten die een van twee gebruiken is de andere niet ver te zoeken. Dit komt omdat .NET of ASP.NET Core hosting het best samenwerkt met de databases van MS SQL. Met .NET zijn razendsnelle websites en applicaties te maken. Dit is te danken aan de laatste ontwikkelingen van .NET, zodat van jouw favoriete code taal gebruik gemaakt kan worden. 

Voordelen van MS SQL databases bij MijnHostingPartner

Zowel de bestanden van de website als de MS SQL database worden gehost op SSD schijven. Dit wil zeggen dat jouw website en database altijd binnen milliseconden reageren op verzoeken van de bezoeker op de website. Een snellere website betekend een betere gebruikerservaring en minder conversie verlies. 

Ondersteunde MS SQL databases

Verder beschik je altijd over de laatste technologie op het gebied van de ondersteunde .NET versies, en de MS SQL databases. De ondersteunde MS SQL databases maken het mogelijk om de laatste applicaties te draaien maar ook bijvoorbeeld legacy databases gebruikt voor oudere applicaties. De ondersteunde MS SQL databases zijn:

  • MS SQL 2019
  • MS SQL 2016
  • MS SQL 2014
  • MS SQL 2012
  • MS SQL 2008

Dus of je nu een thuis zoekt voor jouw laatste applicatie of voor een oudere website, wij ondersteunen dit. Natuurlijk raden we je wel aan om altijd voor de laatste stabiele versie gebruik te maken voor de beste beveiliging en resultaten.

Enkele voorbeelden van Content Management Systemen op basis van MS SQL hosting

Met een zelf geprogrammeerde website kan je van de laatste technologie zelf gebruikmaken, echter zal je vaak ook van Content Management Systemen of CMS  gebruikmaken. Dit zijn manieren om ook voor de klanten een gemakkelijke interface te presenteren voor het updaten van content. Denk aan een blog of producten toevoegen aan hun website.

Indien je dit altijd dient te wijzigen voor elke klant kan je natuurlijk een poosje bezig zijn. Zonder programmeren kunnen er dan de meeste aanpassingen aan een website uitgevoerd worden. Twee typen van Content Management Systemen zijn bijvoorbeeld: 

Umbraco voor jouw nieuwe website of blog

Umbraco is een CMS wat bijzonder geschikt is voor elk formaat website. Of het nu een website voor de groenteboer om de hoek is of voor een multinationaal bedrijf. Websites kunnen gemaakt worden tot een mooi profiel met complexe systemen, of een simpele blog kan hiermee gemaakt worden. Dit zorgt ervoor dat je veelzijdig een website neer kunt zetten waar al jouw data veilig en snel opgeslagen is in jouw MS SQL database. Dankzij de ondersteuning van Umbraco voor de laatste MS SQL databases en .NET versies heb je een veilig platform waar je mee kunt groeien.

NopCommerce voor webshops

Met NopCommerce heb je een krachtige basis voor elk formaat webshop, of het nu voor een kleine webshop is of een grote webshop. Met veel plugins en extensies pas je de webshop vervolgens aan naar wens. Denk aan bepaalde betalingsmethodes en uitgebreide statistieken. Alle producten en teksten worden dan opgeslagen in de MS SQL database zonder enig probleem of oponthoud. En naarmate de webshop groeit kan je altijd de MS SQL database uitbreiden naar de grootte die jij nodig hebt. 

MS SQL hosting voor elke website

Of je nu voor een groot pakket gaat of voor een kleinere website. MijnHostingPartner.nl heeft een MS SQL hosting pakket afgesteld op jouw wensen. Met de .NET pakketten heb je ook geen last van aparte kosten voor een Database, de MS SQL database zit namelijk bij al deze pakketten. De grootte van de databases is te verspreiden over meerdere MS SQL databases, of te combineren tot 1 MS SQL database. Werk moeiteloos via Microsoft Visual studio en download SQL Server Management Studio om een directe verbinding op te zetten met jouw MS SQL database. Zo kan je zonder oponthoud blijven doorontwikkelen aan jouw website of applicatie.

 Complete controle en host in Full trust met .NET applicaties. Maak gebruik van de laatste ontwikkelingen en pas de websites en databases aan naar jouw wens. Er is een hoop mogelijk met de hosting van MijnHostingPartner! 

Mail hosting

Met hosting voor je database en website verwacht je natuurlijk ook hosting voor je email. Bij MijnHostingPartner maken we gebruik van SmarterMail voor onze email. Met SmarterMail beschik je over een moderne interface op de webmail die helder en gemakkelijk in gebruik is. Ook beschik je over een hoop extra functies zoals een ingebouwde Agenda. SPAM filtering en DKIM plus DMARC opties. Zo kan je SPAM verminderen en ervoor zorgen dat er geen misbruik wordt gemaakt van jouw mail. 

Stel ook je mail adres in op je telefoon of laptop en werk in elke mail client die je het prettigst vindt werken. Grote kans dat er al een handleiding aanwezig is voor jouw specifieke mail programma!

Wanneer je verder nog vragen hebt over de mogelijkheden of diensten dan kan je altijd even online komen op onze chat. Hier proberen we je altijd direct te helpen. Mochten we even niet beschikbaar zijn dan is er een ticket aan te maken voor verder advies.