Wordpress website verhuizen

Wij zetten je Wordpress website gratis en zorgeloos over

Als je kiest voor MijnHostingPartner.nl voor jouw Managed WordPress hosting dan kan je dat natuurlijk doen met een nieuwe website. Maar wat als je jouw bestaande WordPress website wilt overzetten naar de Managed WordPress hosting? Geen probleem! Daar zorgen wij voor. Het enige wat je ons hoeft aan te leveren zijn de gegevens van de database en FTP. Dan halen wij de bestanden van de WordPress website op en exporteren de database.

Vervolgens zetten wij dit bij ons live en richten het in op onze speciale Managed WordPress hosting servers. We kunnen je ook gelijk tips geven over hoe je het beste jouw WordPress website kunt optimaliseren. Wil je dit ons gelijk laten doen dan kan je ook onze totaal support inschakelen! Dan gaan we gelijk aan de slag om ervoor te zorgen om de WordPress Website nog sneller te maken op onze hosting.

Deze servers zijn specifiek getuned om voor WordPress websites het maximale eruit te halen. Je database zetten we op een SSD schijf en de laatste MySQL versie. Zo ben je altijd verzekerd van razendsnelle laadtijden voor je database. En dacht je dat we jouw WordPress bestanden op een traditionele harde schijf laten staan? Natuurlijk niet! Alles wat met jouw WordPress website te maken heeft staan op de laatste technologie SSD schijven.

En wat we activeren voor jouw WordPress website is een eigen Dedicated Application Pool. Dit zorgt ervoor dat je jouw eigen omgeving hebt en je WordPress website ontzettend veel verkeer aankan. Dus of je WordPress blog of WooCommerce website nu veel bekeken wordt over de hele dag of pieken heeft. Geen enkel probleem bij MijnHostingPartner.nl!