Webhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nl

Managed updates

Managed updates

Altijd een bijgewerkte WordPress website (en plugins)

Managed updates van WordPress houdt in dat wij van MijnHostingPartner.nl alles op ons nemen met betrekking tot de updates van zowel de plug-ins als de versies van WordPress. Dit geeft jouw de vrijheid en rust om je hier geen zorgen over te maken. Wij nemen namelijk elk technisch aspect over van jouw WordPress website.

Je houdt er waarschijnlijk niet van om je huidige WordPress website constant bijgewerkt te houden. Als je dit namelijk niet doet dan riskeer je dat de website zo overgenomen kan worden door kwaadwillende. Iets waar jouw harde werk dan verloren mee gaat. MijnHostingPartner.nl neemt een groot aantal maatregelen om ervoor te zorgen dat jouw website altijd online en veilig is. Zo controleren wij elk moment van de dag op updates van jouw favoriete plug-ins en thema’s en weten dit altijd zo snel mogelijk bij te werken.

Hoe werken de updates?

Wij kunnen alle wijzigingen en updates doorvoeren via ons control panel. Dit zorgt ervoor dat er naast een update ook gelijk een backup wordt gemaakt met een rollback mogelijkheid. Mocht een plugin bijvoorbeeld niet meer ondersteund worden in de laatste versie van WordPress dan wordt hier automatisch actie op ondernomen. Er worden ook screenshots gemaakt die wij naderhand kunnen bekijken. Het kan zijn dat er bijvoorbeeld een plaatje mist of dat ene menubalkje nu niet meer correct staat vanwege een update. Dit kunnen we dan ook automatisch terugrollen.

Wil je meer weten wat we voor je kunnen betekenen voor jouw WordPress website hosting? Neem dan even contact met ons op via de chat of via een ticket. Dan zorgen onze collega’s ervoor dat je vragen beantwoord worden.