Webhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nl

Malware Scanning

Malware Scanning

Beveiliging en Malware Scanning

Als je een website wilt gaan opstarten met WordPress dan heb je een aantal zaken die je op een rijtje moet zetten en regelmatig dient te controleren. Denk hierbij aan de beveiliging van je WordPress website en het bijwerken van plugins en thema’s. Dit is een proces wat nooit ophoudt met een WordPress website. Maar wat als je hier geen tijd of zin in hebt?

Dan kies je natuurlijk voor Managed WordPress hosting bij MijnHostingPartner.nl! Wij regelen alle zaken wat betreft de beveiliging van jouw website. We houden SPAM tegen in de comments en schonen het op. En we zorgen ervoor dat er ten alle tijden een Malware scan loopt die problemen direct kan ontdekken.

Een veilige site is namelijk niet alleen voor jou belangrijk maar ook voor je klanten en de browsers. Als een WordPress website gehackt is wordt dit namelijk gemeld aan Google en wordt je WordPress website geflagged. Als je dit niet op tijd doorhebt dan kan je WordPress website er wel dagen uit liggen! Onacceptabel als je hier jouw inkomsten uithaalt natuurlijk. En beschamend in het vertrouwen wat je bezoekers in jouw WordPress website hebben.

Daarom zijn mensen steeds vaker op zoek naar een oplossing waar ze dit uit handen kunnen geven. MijnHostingPartner.nl neemt het stokje graag over!

De maatregelen die MijnHostingPartner.nl neemt voor WordPress zijn realtime en houden elke verkeerde login poging bij en houdt simpele wachtwoorden die je wilt gebruiken tegen! Zo beschermen we je op alle vlakken tegen misbruik.

Dus elke verkeerde inlog, elke poging om jouw zorgvuldig gemaakte WordPress website binnen te dringen via verouderde plugins of een lek wordt tegengehouden en gelogd om in te zien. Zo blijft de Firewall ook altijd doorleren en wordt er een pro actieve houding tegen bedreigingen genomen.