Webhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nl

Geen instapkosten

Geen instapkosten

Bij MijnHostingPartner.nl geloven we erin om de kosten zo helder mogelijk te houden. Je zit natuurlijk niet te wachten op het letten op de kleine lettertjes om extra kosten te voorkomen. Daarom hebben wij voor de Reseller pakketten een vaste lage maandprijs startend vanaf 29,95 ex btw per maand. Zo heb je geen instapkosten voor het control panel en geen setup kosten. De enige kosten die je meer hebt zijn de domein registraties. Hier ontvang je altijd echter een vast kortingsbedrag op, voor meer informatie kan je op de volgende link kijken.

Wanneer je het pakket aangevraagd hebt dan maken we dit aan zodat je direct aan de slag kunt. Er zijn meerdere betalingstermijnen mogelijk namelijk per termijn of per halfjaar. Dit is in de tweede stap van de bestelling aan te geven bovenaan. Het is mogelijk om dit op veel manieren in te voldaan. Bijvoorbeeld via PayPal, iDeal of Automatische incasso. Zo kan je voor betalingsmogelijkheid kiezen die jouw het beste uitkomt.

Geen instapkosten

De domeinregistraties gebeuren automastisch en zijn dus gelijk actief nadat het domeinnaam door jouw besteld en betaald is. Hierna kan je dit direct gebruiken in jouw reseller pakket en een hosting pakket voor de klant aanmaken met het domeinnaam. De DNS wordt direct gepushed dankzij onze DNS oplossing en zal dus razendsnel beschikbaar zijn. Een aanpassing in de host file van je lokale computer is natuurlijk ook altijd eerst te doen voordat je de DNS omzet. Dit zorgt ervoor dat je altijd kunt controleren op werking voordat je live gaat. Raadzaam om problemen te voorkomen. En de technische kant  niet aan de uiteindelijke klant over te laten.