Webhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nl

E-mail accounts

E-mail accounts

Met een reseller pakket kan je jouw klanten e-mail aanbieden met een onbeperkt aantal POP en IMAP accounts. Deze zijn door jezelf aan te maken in het control panel zodat de klant hier verder geen toegang meer toe hoeft te hebben. Ook kunnen deze email accounts worden aangemaakt door de klant zelf in het eigen control panel met bedrijfslogo. Zodat hier verder geen bemiddeling telkens voor nodig is. 

De email accounts zijn in te stellen in een Email programma naar keuze. Van Outlook op de lokale PC of Mac. Of op elke telefoon met een email programma naar keuze, wij raden altijd Spark email eens aan om te proberen. Die keuze staan de klanten zelf geheel vrij in. De artikelen hiervoor staan in de kennisbank. En kunnen ook doorgegeven worden aan de klant indien nodig. Of de instellingen kunnen door jou als reseller worden aangeleverd.

Reseller Email accounts

Uiteraard voorzien van een virusscanner en zorgen meerdere spamfilters er voor dat ongewenste mail zoveel mogelijk buiten de deur blijft. Dit is natuurlijk altijd een lopende strijd, die MijnHostingPartner.nl met de laatste technologie en standaarden probeert in te perken. Zoals standaard een mogelijkheid tot een DKIM certificaat en DMARC. Dit is belangrijk om ervoor te zorgen voor een extra handshake op DNS basis. Wat ervoor zorgt dat de uiteindelijke klant hier profijt van heeft. 

Als spamfilter maken wij gebruik van o.a. Cyren. Deze real-time, volledig geautomatiseerde mail beveiliging blokkeert spam, phishing en malware en stelt ons in staat je zoveel mogelijk een veilige en spamvrije omgeving te bieden. COMMTOUCH is in deze industrie marktleider in spamdetectie die met een detectiegemiddelde van 98% met tegen de nul valse detecties berichten vanaf het eerste moment blokkeert en phishing pogingen tegenhoud. Jij als klant haalt hier zeker voordeel uit, want spam staat bij de meeste internetgebruikers in de top drie van ergenissen.

Met de uitgebreide SPAM filtering zorgt dit ervoor dat SPAM vroegtijdig herkend en gemarkeerd wordt. Waarna dit gelijk weggezet kan worden in een aparte map. Of gelijk verwijderd wordt.