Webhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nl

Bedrijfslogo

Bedrijfslogo

Met een reseller pakket kan je jezelf natuurlijk afvragen hoe dit er dan uit gaat zien in het control panel van MijnHostingPartner.nl. Met een eigen toegang van het control panel is het zo dat een klant toegang kan krijgen tot een aparte omgeving van hun website of diensten die ze bij jou afnemen. 


Om dit gescheiden te houden en verder van jouw eigen bedrijf te maken is het mogelijk om jouw branding hieraan vast te zetten.Dit kan met jouw eigen logo links boven in het control panel. Elke klant ziet dus het eigen logo staan van je reseller account. Dit bedrijfslogo kan aan ons aangeleverd worden via een ticket, waarna wij dit in het control panel erin zetten.

Zo hebben jouw klanten dus geen verdere interactie met MijnHostingPartner.nl en zijn de diensten totaal van jouw bedrijf.Dit geeft een vertrouwd gevoel en een professionele uitstraling. 

Reseller bedrijfslogo