Webhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nl

Accounts beheren

Accounts beheren

Binnen jouw Reseller omgeving wil je natuurlijk eigen accounts aanmaken voor zowel je klanten als je werknemers. Dit kan bij MijnHostingPartner.nl op een uitgebreide en vooral eenvoudige wijze. Dit is gemakkelijk wanneer je snel accounts aan wilt maken en aan de gang wilt gaan. Accounts aanmaken zijn belangrijk om verschillende zaken gescheiden te houden. En onmisbaar voor elke organisatie. 

Een account aanmaken voor je werknemers kan op diverse niveaus ingesteld worden. Zo kan je ook voor een nieuwe collega bijvoorbeeld instellen dat hij niet bij de databases kan. Op die manier hou je hier meerdere lagen in zodat fouten uitgesloten kunnen worden. Zo is voor vrijwel elke functionaleit te zorgen dat dit afgeschermd wordt of juist toegang hiertoe mogelijk is. Toegang tot een productiedatabase is bijvoorbeeld niet raadzaam om een stagiar in zijn eerste week te geven. De verschillende account lagen maken het dus een stuk veiliger en prettiger om mee te werken. 


Reseller Accounts beheren

Maak jouw accounts aan, beheer ze en dat alles in ons overzichtelijke control panel. Met ons control panel heb je veel opties om je individuele hosting spaces te beheren. Zoals het aantal databases wat de gebruiker over kan beschikken of over het aantal mailaccounts en websites. Dit alles is gemakkelijk in te stellen vanuit het control panel.De Reseller hosting gaat via het aantal GB wat je beschikbaar hebt. Wanneer je de spaces aan gaat maken voor je klanten dan stel je per klant de beschikbare ruimte in. Zo heb je geen omkijken naar de ruimte die gebruikt wordt en gaat het per limiet. En heb je dit altijd zelf verder in de hand en onder controle. Mocht hier overheen gegaan worden dan kan je hier ook een melding van ontvangen zodat je hier actie op kan ondernemen. Deze wijze van reseller hosting wordt ervaren door onze bestaande resellers als bijzonder fijn. Je loopt namelijk niet altijd tegen limieten aan waar je wellicht eerst geen rekening mee hebt gehouden bij de start van een reseller pakket.

Koppel een account aan een Hosting Space template en het pakket is binnen een paar klikken actief. Alles wordt automatisch aangemaakt; DNS, website, email, domein, etc. Daarna kan je direct aan de slag met de website voor je klant live zetten.