Hosting Nederland

Hosting Nederland bij Mijn Hosting Partner.nl

Hosting in Nederland is de beste stap die je kan nemen voor jouw Nederlandse bedrijf. Met onze Hosting van MijnHostingPartner.nl heb je alle mogelijkheden tot Hosting. Van je bedrijvensite tot je zakelijke mail heb je bij MijnHostingPartner.nl zo geregeld. Met onze uptime van 99,99% kun je ervan uit gaan dat je altijd bereikbaar bent.

Bij MijnHostingPartner.nl heb je de keuze uit een aantal pakketten, deze pakketten zijn ingericht voor speciale wensen. Zo heb je voor alleen domein registraties het domein only pakket, hier kan je jouw domeinen alvast mee vast leggen en is de DNS in jouw beheer. De volgende stap die je kan nemen is het Email pakket, hiermee heb je de mogelijkheid tot onbeperkte email accounts aan te maken en alle opties die je bij een email adres wilt hebben. Denk bijvoorbeeld aan SPAM filters en mail aliassen plus nog 15 GB aan schijfruimte voor het opslaan van al jouw email. Het email account is vervolgens op vrijwel elk apparaat in te stellen.

Het Hosten van een website

De Hosting pakketten die wij hebben voor een website beginnen vanaf het totaal pakket. Hier is het mogelijk om een website, databases en mail te hosten voor een vaste prijs per jaar. De uitgebreidere Hosting pakketten die wij hebben zijn het Totaal SSD pakket en het Totaal XL pakket. Deze pakketten verschillen van het standaard totaal pakket door de SSD schijven waar het SSD pakket op staat en het totaal XL pakket heeft onbeperkte schijfruimte! Voor alle product specificaties en de mogelijkheden van de verschillende pakketten dan kan je een kijkje nemen de specificaties hosting pagina.

Bestel jouw Hosting in Nederland voor je website

Om hosting voor jouw website te bestellen bij MijnHostingPartner.nl maak je een keuze voor een pakket en voer je jouw domeinnaam in. Na voldaan van de order gaan we aan de gang voor je. Jouw webhost pakket wordt aangemaakt en je domeinnaam wordt geregistreerd. We sturen je hierna alle gegevens op naar het email adres wat opgegeven is tijdens de bestelling.

Support bij jouw Hosting Nederland

Bij MijnHostingPartner.nl nemen wij support serieus, daarom zijn wel 6 dagen in de week bereikbaar tijdens kantooruren via de online chat en 24/7 via het ticketsysteem. Zo kunnen we je bijstaan voor alle korte vragen in de online chat en voor de uitgebreidere problemen in het ticketsysteem. Je hebt alleen te maken met Nederlandse helpdesk medewerkers die bij MijnHostingPartner.nl direct in dienst zijn. Je hebt dus te maken met mensen die kennis hebben over onze Hosting en je voor vrijwel alle vragen direct een antwoord kunnen geven.

Dus maak je keuze voor jouw Hosting in Nederland en kies het pakket wat bij jou past!