Webhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nl

Hosting Nederland

Hosting Nederland

Totaal Hosting pakket

2.25
per maand Excl. BTW

Meest gekozen
Hosting Nederland

Totaal SSD 25 Hosting pakket

3.25
per maand Excl. BTW

Hosting Nederland

Totaal SSD 50 Hosting pakket

6.50
per maand Excl. BTW

Hosting Nederland

Totaal SSD XL Hosting pakket

11.00
per maand Excl. BTW

Specificaties

Totaal Hosting pakket

€ 2.25
per maand

Totaal SSD 25 Hosting pakket

€ 3.25
per maand

Totaal SSD 50 Hosting pakket

€ 6.50
per maand

Totaal SSD XL Hosting pakket

€ 11.00
per maand
Uitgelicht 
ASP.NET 4.7 | ASP.NET 4.8
Classic ASP
-
-
PHP 8.x
PHP 7.x
Websites
Ruimte website
25GB
25GB
50GB
Dataverkeer
Aantal Domeinen (TLD's)
5
5
10
10
E-mail 
Onbeperkt Email Accounts
E-mail Aliassen
Webmail
Spamfilters
SMTP | POP | IMAP (Secure)
Auto Responder
Support 
Ticket support
Uitgebreide kennisbank
SLA
Algemeen 
Xeon Processors Multi Core
24/7 Virus scannen
DDoss Preventie
Firewall
16GB RAM of hoger
Databases 
MySQL Databases
MSSQL Databases
Addon
Addon
Addon
Addon
Versies 
ASP.NET 4.6.x / 4.5.2
Classic ASP
-
-
PHP 8.x
PHP 7.x
PHP 5.6
ASP.NET 4.7 | ASP.NET 4.8
ASP.NET 4.0 | 3.5 | 2.0
ASP.NET MVC
Mogelijkheden 
URL Rewrite
WCF Service
Full Trust
Data 
Dataverkeer
Websites
Ruimte website
25GB
25GB
50GB
Ruimte email
50GB
Domein informatie 
Aantal Domeinen (TLD's)
5
5
10
10
Subdomeinen - onbeperkt
Domein aliassen
Domein doorlinken
DNS Beheer

Totaal Hosting pakket

€ 2.25
per maand

Totaal SSD 25 Hosting pakket

€ 3.25
per maand

Totaal SSD 50 Hosting pakket

€ 6.50
per maand

Totaal SSD XL Hosting pakket

€ 11.00
per maand

Hosting Nederland

Hosting is het wereldwijd beschikbaar maken van jouw bestanden voor een website, met de hosting van MijnHostingPartner.nl worden jouw website bestanden en instellingen snel, veilig en met hoge uptime gehost in Nederland. Laten we alle voordelen van Nederlandse hosting even op een rijtje zetten!

Hosting komt in vele verschillende soorten en maten, om duidelijkheid te scheppen heeft MijnHostingPartner.nl een serie hosting pakketten die voor iedere wens zijn. Of jouw volgende project nu in een Content Management Systeem zoals WordPress, Umbraco, Joomla of Drupal is. Of een complete webshop oplossing dient te zijn. MijnHostingPartner.nl heeft samen met zijn partners een oplossing voor ieder project. Met de standaard Windows hosting die wij leveren kan je ervan uitgaan dat jouw volgende website project razendsnel is, een uitstekende uptime heeft, en in Nederland het beste bereikbaar is. Dit kunnen wij leveren door onze servers in Amsterdam en Utrecht die in geheel eigen beheer zijn. We maken dus geen gebruik van servers van derde partijen en kunnen dus jouw website als eindpartij hosten. Zonder tussenpartijen. 

Met een hosting pakket van MijnHostingPartner.nl kan je al voor minder dan een week boodschappen jouw website, mail en databases al voor een jaar hosten in Nederland. Met ons standaard SSD hosting pakket beschik je ook over 25 gigabyte aan opslagruimte in zijn totaal. Wat ruim voldoende is voor 1 of meerdere websites (tot wel 5 domeinen) de mail hiervan en de databases. En als je meer ruimte nodig hebt dan kan je moeiteloos overschakelen naar een van de daaropvolgende pakketten. Veel is onbeperkt, zo dat je gebruik kan maken van databases in MySQL en MariaDB zonder tegen limieten aan te lopen. En het onbeperkt aanmaken van Mail accounts op je hosting pakket in Nederland. 

Databases maken het hart van jouw website, hierin wordt zoals de naam al verraad, jouw data in opgeslagen. Dit kan zijn jouw instellingen van de website, enige klantgegevens en al jouw posts en pagina’s. Een snelle database is daarom van groot belang voor het goed draaien van jouw website. MariaDB kan je omschrijven als de opvolger van MySQL en daarom zijn we hier trots op dat wij ook deze databases kunnen aanbieden op onze SSD pakketten. 

Email hosting in Nederland

Email is en blijft een belangrijk onderdeel van dagelijkse communicatie, of dit nu voor zakelijk gebruik of particulier gebruik is. Een email adres heeft voor iedereen betekenis. Met afspraken die hierop binnenkomen, contracten en communicatie tussen relaties. Email nemen we daarom ook bij MijnHostingPartner.nl zeer serieus. Met geavanceerde beveiliging die e-mails scanned op bedreigingen. Standaard extra maatregelingen op de achtergrond met een DKIM certificaat en DMARC in de DNS records. Wat ervoor zorgt dat jouw email zowel extra ondertekend wordt verzonden als ontvangen. En geavanceerde SPAM filtering die een markering toevoegt en ook een actie aan meegegeven kan worden. 

Verder kunnen alle email adressen onbeperkt dus aangemaakt worden, zolang je maar binnen de pakket grootte blijft met de ruimte. Voor de meeste pakketten dus 25 GB. Kijk hiervoor in de specificaties van de pakketten voor meer informatie voor de Nederlandse hosting. Naast onbeperkte email adressen kan je ook overal aan de slag met jouw nieuwe email adres. Met de mogelijkheid om het in te stellen in bijvoorbeeld Outlook, Thunderbird, op mobiel en elk ander apparaat. Dit zorgt ervoor dat je altijd en overal gebruik kan maken van jouw email adres. Ongeacht waar je bent!

Nederlandse WordPress hosting

WordPress is het populairste Content Management Systeem wat gebruikt wordt om websites mee te maken. Met dit Content Management Systeem wordt het je gemakkelijk gemaakt om een website op te zetten, dankzij een eenvoudig thema wat geïnstalleerd kan worden waarmee je de gehele website op zijn kop zet. Door het gebruik van plug-ins, en voornamelijk ook zijn fijne content editor waar jouw dagelijkse publiceer werk eenvoudig mee wordt gemaakt.

WordPress is met reden daarom de populairste methoden om een website te maken. Het heeft echter ook zijn punten waar het wellicht niet door iedereen makkelijk is in gebruik. Een WordPress website net zoals velen andere methoden vraagt het nodige onderhoud van een webmaster. Updates van thema’s, plug-ins en WordPress zelf dienen regelmatig bijgehouden te worden, en de veiligheid van een WordPress website heeft vaak nog wat meer aandacht nodig om ook veilig te blijven. Hierom hebben wij bij MijnHostingPartner.nl een pakket in het leven geroepen wat al deze zorgen voor je uit handen neemt. 

Met onze Managed WordPress hosting pakketten zorgen wij er namelijk voor dat jouw WordPress website altijd up to date blijft met de laatste stabiele updates. En dat jouw website een zeer hoge uptime heeft. Dit doen we door de WordPress pakketten meer resources toe te wijzen en speciaal een stukje server voor je opzij zetten met deze pakketten. Hierdoor ben je vele malen minder gelimiteerd dan traditionele hosting pakketten, en kan je verzekerd zijn van hoge snelheden en betere prestaties. 

Voor iedere website hebben wij dus plek in onze Nederlandse hosting, voor een scherpe prijs, altijd gehost op Windows IIS servers en een uitstekende support. Waarbij we je ondersteunen via Chat, ticket en email kunnen we voor elk vraagstuk een oplossing leveren. Waarbij de chat fungeert als een snelle manier om met ons in contact te komen voor de kortere vraagstukken. En het ticketsysteem is bedoeld voor alle vragen die wat meer aandacht vergen of onderzoek. Zo kunnen we je bij al jouw vragen helpen met ons support team wat gewoon zich in Nederland zich bevindt. Zo heb je niet te maken met derde partijen weer.