Webhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nl

Zomer actie 2022 - Mijn Hosting Partner

Zomer actie 2022 - Mijn Hosting Partner

Zoals vaker in de zomer hebben we dit jaar weer een leuke actie voor je klaarstaan, win nu een Speakerlamp / wijn-bier koeler om leven te blazen in jouw luisterervaring! Of dit nu buiten of binnen is, op een feestje of simpelweg een filmavond. Met deze speakerlamp ben je altijd voorbereid om los te gaan en een audio ervaring te beleven die een ruimte vult.

Een draadloze speaker, een ledlamp en een wijnkoeler ineen. Dit is geen droom, maar realiteit met deze speakerlamp.

De sfeermaker voor ieder feestje in de tuin of op je dakterras! Speel je favoriete nummers af op de bluetooth speaker via je telefoon. Bedien het ledlicht in veel kleuren met de meegeleverde afstandsbediening.

Ook een spatje regen of ongelukje kan de speaker hebben, met de bescherming tegen spatwater kan je er nog een keertje een drankje over morsen zonder veel problemen. Uitstekend voor een feestje dus!

Om mee te kunnen doen aan deze actie kun je deze post delen op Sociale Media, een like geven, of een bestelling maken in de maanden juli en augustus. Op één van onze partners.

In september zorgen we er dan voor dat de winnaars bekend gemaakt worden en de speaker verzonden wordt.

We wensen iedereen een fijne zomer toe!

Mijn Hosting Partner Zomer Actie