Met welke inloggegevens kan ik mijn MySQL database benaderen.

Om de inloggegevens van MySQL te beheren kan je dit doen via het klantenpanel, hier kan je onder Mijn Producten navigeren naar de MySQL database en Gebruiker
Met welke inloggegevens kan ik mijn MySQL database benaderen.

Hier kan je jouw database aanklikken op het bewerkingsteken, om vervolgens het wachtwoord te resetten naar een nieuw wachtwoord. Gebruik hier bij voorkeur de ingebouwde generator voor, om een sterk wachtwoord te generen.

Met welke inloggegevens kan ik mijn MySQL database benaderen.

Het ingestelde wachtwoord wordt versleuteld en is niet door ons of door jouw als klant in te zien, als je dus een bestaand wachtwoord wat je gebruikt op je website wilt herstellen, dan dient dit dus met een nieuw wachtwoord te gebeuren. Als je in jouw website de database en gebruiker al gebruikt in je code, dan dien je dit dus ook bij te werken naar het nieuwe wachtwoord. Binnen vrijwel elk Content Management Systeem zoals ook WordPress kan je een bestaand wachtwoord nakijken in de configuratiebestanden. Dit is met WordPress het bestand wp-config.php in de wwwroot. Zie ook het volgende artikel:

(geheel onderaan)

1. Je logt in op //control.mijnhostingpartner.nl en dan ga je naar Databases en klikt vervolgens op MySQL 5.x2. Hieronder zie je dan de al aangemaakte database gebruiker, zo niet dien je deze aan te maken onder Create User.Als de gebruiker al is aangemaakt kun je het wachtwoord wijzigen door middel van op de Gebruikersnaam te klikken en het wachtwoord te wijzigen hierin.