Ik ontvang geen mails meer

Als je gebruik maakt van een mail programma zoals Outlook en je constateert dat je geen mails meer kan versturen dan dien je eerst je binnen komende server te controleren. Dit dient imap.mijnhostingpartner.nl of pop.mijnhostingpartner.nl te zijn. Als je nog gebruik maakt van pop.JeDomeinNaam.nl dan dien je dit verder aan te passen.

Heb je dit aangepast maar ontvang je nog steeds geen mails dan dien je verder de MX records te controleren in je control panel. Hiervoor dien je eerst ingelogd te zijn en klik je op domains.

Ik ontvang geen mails meer

Hierna klik je op het domein waarmee je problemen ondervind.

Ik ontvang geen mails meer

Klik vervolgens op edit dns zone records.

Ik ontvang geen mails meer

Kijk nu of de volgende records er in staan, die kan je terug vinden op de volgende pagina: Wat zijn de standaard mx records van MijnHostingPartner?

Ik ontvang geen mails meer

Als dit er niet in staat kan je het op de volgende wijze toevoegen: Hoe stel ik de MX records van mijn domeinnaam in?