Hoe stel ik de MX records van mijn domeinnaam in?

MX records van het domeinnaam zijn in te stellen in het klantenpanel. Dit kan op de volgende wijze worden ingesteld:Standaard zijn de MX records van MijnHostingPartner.nl als volgt ingesteld, als type DNS record "MX" 

Met als naam mx1.mijnhostingpartner.nl, waar in totaal 5 MX records ingesteld dienen te worden. Met de volgende prioriteit hieraan toegewezen: 

mx1.mijnhostingpartner.nl [20]

mx2.mijnhostingpartner.nl [5]

mx3.mijnhostingpartner.nl [5]

mx4.mijnhostingpartner.nl [10]

mx5.mijnhostingpartner.nl [10]

Het is mogelijk om de MX-records voor jouw domein te wijzigen. Voor dit doel dien je in te loggen in jouw Control Panel.1) Eenmaal ingelogd in het controlpanel klik je op "Domains"

2) vervolgens klik je op de betreffende domeinnaam 

3) dan klikt je op "Edit DNS zone records"

4) dan klik je bij de MX records in het lijstje op het "pennetje" (edit knopje) waarna je het adres kunt wijzigen. Of je klikt op add Record om dit toe te voegen.

5) Hierna kun je in dit scherm een MX record toe voegen door dit te selecteren in de drop down lijst.Mocht je problemen ondervinden bij het wijzigen van jouw MX record, neem dan contact op door een ticket aan te maken via het klantenpanel onder jouw account of kijk even of er iemand van de online chat beschikbaar is. Je kunt altijd rekenen op steun van MijnHostingPartner.nl voor dergelijke problemen.