Hosted Exchange instellen op iPhone

Om jouw hosted exchange acccount in te stellen op een iPhone of iPad volg je de volgende stappen:

1. In het hoofdscherm van jouw iPhone / iPad ga je naar 'instellingen'.

IOS7_1

2. Hierna tik je op 'Mail, contacten, agenda's.

3. In het volgende scherm tik je op "Nieuwe account".

IMG_4109

4. In dit scherm kies je voor "Exchange"

IMG_4110

5. In dit scherm dien je de email account gegevens in te vullen:
1. Het mailadres
2. Het wachtwoord wat bij jouw mailadres hoort.
3. Beschrijving van het account.

Wanneer je alle gegevens ingevuld hebt tik je op 'volgende' rechtsboven in het scherm.

IMG_4111

6. Er volgt dan een Melding over Serverindentiteit die niet gecontroleerd kan worden, hier op geef je aan Ga door.

IMG_4112

7. Bij Server vul je in owa.zeptor.eu en bij gebruikersnaam jouw Emailadres. Klik op Gereed.

IMG_4113

8. Je account is nu met succes aangemaakt. Je kunt nu gebruik maken van de Hosted Exchange account op de Iphone.