Hosted Exchange instellen op iPhone

*noot, dit artikel is inmiddels verouderd, het volgende artikel is in plaats hiervan te volgen:

https://www.mijnhostingpartner.nl/client/knowledgebase/e-mail/push-mail/push-mail-instellen-ios/

Om jouw hosted exchange acccount in te stellen op een iPhone of iPad volg je de volgende stappen:

1. In het hoofdscherm van jouw iPhone / iPad ga je naar 'instellingen'.

Hosted Exchange instellen op iPhone

2. Hierna tik je op 'Mail, contacten, agenda's.

Hosted Exchange instellen op iPhone

3. In het volgende scherm tik je op "Nieuwe account".

Hosted Exchange instellen op iPhone

4. In dit scherm kies je voor "Exchange"

Hosted Exchange instellen op iPhone

5. In dit scherm dien je de email account gegevens in te vullen:
1. Het mailadres
2. Het wachtwoord wat bij jouw mailadres hoort.
3. Beschrijving van het account.

Wanneer je alle gegevens ingevuld hebt tik je op 'volgende' rechtsboven in het scherm.

Hosted Exchange instellen op iPhone

6. Er volgt dan een Melding over Serverindentiteit die niet gecontroleerd kan worden, hier op geef je aan Ga door.

Hosted Exchange instellen op iPhone

7. Bij Server vul je in owa.zeptor.eu en bij gebruikersnaam jouw Emailadres. Klik op Gereed.

Hosted Exchange instellen op iPhone

8. Je account is nu met succes aangemaakt. Je kunt nu gebruik maken van de Hosted Exchange account op de Iphone.