Push mail instellen - IOS

Om Push mail in te stellen binnen IOS volg je de volgende stappen.

Ga naar je instellingen en selecteer bij mail contacten agenda de optie om een nieuw account toe te voegen.
Selecteer Exchange

Push mail instellen - IOS

Voer je gegevens in en beschrijf het account.

Push mail instellen - IOS

Voer je gegevens in op de volgende manier.
Server: webmail.mijnhostingpartner.nl
Domein: dient leeg te blijven
Gebruikersnaam: je email adres
Beschrijving: maakt niet uit

Het kan even duren voordat dit aangemeld wordt. Heb je problemen met het aanmelden? Stuur een ticket in met een screenshot van deze stap.

Push mail instellen - IOS

Druk rechtsboven op Bewaar om dit account toe te voegen.

Push mail instellen - IOS

Indien je verder nog vragen hebt dan kun je een ticket aanmaken met een screenshot van enige foutmelding die je ontvangt.

Tips voor het artikel? Meld dit via de chat of in een ticket en we zullen het in behandeling nemen.