E-mail instellen - Outlook 2019

In dit artikel word behandeld hoe je een email account kunt instellen in Outlook 2019 bij de webhosting van MijnHostingPartner.nl.
Als je nog geen email account hebt dan kun je dit via de volgende wijze aanmaken: Hoe maak ik een e-mail adres aan?

Je opent Outlook en komt in het volgende scherm.

1) Vul hier je e-mail adres in en klik vervolgens op Ik wil mijn account handmatig instellen.
1.A) Hierna kan je drukken op Verbinding maken.

E-mail instellen - Outlook 2019

2) Klik vervolgens op IMAP

E-mail instellen - Outlook 2019

3.A) Voor de inkomende server kan je imap.mijnhostingpartner.nl invoeren. Het poort nummer blijft 143
3.B) Indien gewenst kan je als versleutelingsmethode STARTTLS gebruiken.

3.C) Bij de uitgaande server kan je smtp.mijnhostingpartner.nl gebruiken. Je kan hiervoor poort 587 gebruiken.
3.D) Indien gewenst kan je als versleutelingsmethode STARTTLS gebruiken. De poort veranderd hierbij wel naar 587

Meer informatie over de host adressen en poorten kan het volgende artikel ook geraadpleegd worden:

E-mail instellen - Outlook 2019
.
4) Hierna wordt er gevraagd om je wachtwoord in te voeren, voer hier het wachtwoord van je e-mail account in en klik op verbinding maken.

E-mail instellen - Outlook 2019

Als je deze stappen hebt gevolgd heb je de mail voor Outlook 2019 ingesteld. Mocht je hier verder nog vragen over hebben dan kan je het beste contact opnemen met onze helpdesk.