EWS voor Mac

EWS of Exchange Web Services is een nieuwe methode die ontwikkeld is speciaal om samen te werken met Apple Mail of Outlook voor Mac. Als je gebruik maakt van MAC OS is dit een stuk makkelijker om je mail hierin te beheren. Je hoeft hiervoor namelijk minder in te stellen en alles werkt hierbij vrijwel direct zonder problemen.

EWS is verder aan te vragen via ons ticket systeem de kosten hiervoor zijn:  €10.00 per jaar exclusief BTW.

EWS is makkelijk omdat dit zorgt dat je niet meer het standaard proces door moet lopen zoals normaal. Een extra voordeel hiervan is dat al je mail en agenda zonder extra wijzigingen doorgevoerd worden op je Apple producten. Je hebt je mail en agenda hiermee dus synchroon lopen op al je Apple apparaten.

Om dit verder te installeren dien je de volgende stappen te nemen.

1) Je opent Apple mail en gaat links bovenin naar accounts en klik vervolgens op account toevoegen.

2) Selecteer na het toevoegen Exchange.

3) Vul in het scherm wat opent je email adres en wachtwoord in zoals aangemaakt via het control panel. Mocht je dit nog niet aangemaakt hebben kan dat op de volgende wijze: Hoe maak ik een e-mail adres aan?

4) Indien er om gevraagd wordt dan kan je het volgende server adres invoeren.

https://webmail.mijnhostingpartner.nl/EWS/exchange.asmx

In vrijwel alle gevallen zal dit echter niet noodzakelijk zijn aangezien al de instellingen automatisch gepakt worden en ingesteld.

Je hebt nu volledig toegang tot EWS. Als je dit op de zelfde manier instelt op je Iphone zal het ook synchroon lopen met je Apple computer.

Mocht je hier verder vragen over hebben dat raden wij het aan om contact op te nemen met onze helpdesk.