Hoe maak ik een e-mail adres aan?

Een email account aanmaken kan gemakkelijk en snel bij MijnHostingPartner.nl. het is vaak de eerste stap die gezet wordt. Dus laten we beginnen met de basis.

Om een email account aan te maken log je in op het klantenpanel. Hierna ga je naar het dashboard toe om vervolgens Mijn Producten te selecteren.

Hoe maak ik een e-mail adres aan?

Hierna ga je naar het pakket waar je een email account voor wilt aanmaken, hier kan je op klikken. Een email account kan aangemaakt worden op alle pakketten, met uitzondering van het Domein Pakket. Wil je meer functionaliteit dan valt dit dus bij te bestellen.

Hoe maak ik een e-mail adres aan?

Selecteer hierna het tabblad Email accounts om een nieuw email account aan te maken.

Hoe maak ik een e-mail adres aan?

Selecteer nogmaals het domeinnaam, wanneer je meerdere domeinen in het pakket hebt staan zie je dat hier terug om een keuze uit te maken.

Hoe maak ik een e-mail adres aan?

En klik vervolgens op de knop Account Toevoegen om een email account toe te voegen.

Hoe maak ik een e-mail adres aan?

Het email adres is geheel naar eigen keus aan te maken. Let er alleen op dat je niet nog een keer het @ teken invoert en het domeinnaam. Dat is niet nodig. Alleen wat voor het apenstaartje komt is in te vullen.

Verder heb je de optie om het wachtwoord aan te maken, maak hier altijd een sterk wachtwoord voor aan, en gebruik de generator voor een moeilijk wachtwoord.

De inbox grootte ben je verder zelf ook vrij in hoe groot je het maakt. Het enkele limiet is het pakket limiet voor al jouw diensten. Het is aan jezelf om onder dit limiet te blijven. Ga je erboven dan kan het zijn dat hier bijkomstige kosten voor gelden.

Hoe maak ik een e-mail adres aan?

Is domain admin geeft je meer opties om het email account te beheren, dit is dan handig voor wanneer je een email account voor een medewerker bijvoorbeeld aanmaakt. Om jezelf admin te maken.

Overige instellingen zijn standaard te laten.

Hoe maak ik een e-mail adres aan?

Sla hem op met het opslaan icoon, en hierna kan direct ingelogd worden in onze webmail, en kan er natuurlijk ook verder gebruik van worden gemaakt in een applicatie naar keuze. Neem een verdere kijk in onze kennisbank hoe dat in zijn werk gaat.

Stap 1. Login in het control panel

Ga naar Mail --> Klik op Accounts

Stap 2. Klik op Create Mail Account

Stap 3. Vul de volgende gegegevens in:

1. De naam van het email adres. Dus bv info

2. Selecteer het juiste domein dmv het pulldown menu

3. Vul twee maal hetzelfde een sterk wachtwoord in

4. Vul de grote van de Mailbox in. bv 1000

Stap 4. Klik op Save (onderaan de pagina)

Hoe stel ik een sterk wachtwoord in? Wat is een goed wachtwoord?

keywords: mailadres aanmaken mailaccount aanmaken mail account aanmaken adres aanmaken