Maakt MijnHostingPartner een backup van mijn website?

MijnHostingPartner.nl maakt geen back-up van je hosting space, wij maken complete server image back-ups. Geen individuele space back-ups.

Je bent zelf verantwoordelijk voor een back-up van jouw data.

Het is tegenwoordig ook mogelijk dat je de back-ups door ons laat maken. Wij maken dan een individuele back-up van je gehele hosting space + database we zullen hierbij 1 keer per dag een back-up van je bestanden en je database maken. Je kan dit verder aan vragen via ons ticket systeem. De kosten hiervoor zijn €29.95 euro per jaar exclusief BTW.

Het is mogelijk om een back-up terug te plaatsen of aan te leveren, maar we zijn hier wel enige tijd mee bezig.
We rekenen hier dus ook kosten voor indien je geen eigen back-up hebt gemaakt.

Wil je een back-up van je hosting space door MijnHostingPartner.nl laten terugzetten?
Dan kan je een ticket aanmaken in het klantenpanel op deze wijze.
Hierna word bepaald wat de kosten zullen zijn en een factuur voor je klaargezet onder het klantenpanel account.
Na betaling zullen de werkzaamheden worden uitgevoerd en zodra dit gereed is zal je een update ontvangen op de ticket die hiervoor aangemaakt is.

Om jezelf kosten en zorgen te besparen kan je op de volgende wijze binnen een aantal klikken een complete space back-up maken. Tevens is het mogelijk om een scheduled tasks aan te maken op de volgende manier.
Met een scheduled tasks heb je hier verder geen omkijken naar. Onthou wel dat back-ups ook ruimte innemen op de hosting space. Indien je een grotere site hebt is het raadzaam om dit eens in de zoveel tijd lokaal op te slaan alvorens de space op te schonen.

We kunnen verder ook een back-up herstellen vanuit een van onze server images, de kosten hiervoor is 150.00 EX btw. Mocht je hier gebruik van willen maken dan kan je dit aanvragen via ons ticket systeem.

Mocht je nog verder vragen hebben dan kan je altijd kijken of er iemand op de online chat aanwezig is.
Of je kan hiervoor een ticket aanmaken in het klantenpanel.keywords: Back-up back up terugzetten mhp geen backup gemaakt