Webhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nl

Welk hosting pakket is het beste voor WordPress

Welk hosting pakket is het beste voor WordPress
MijnHostingPartner

Welk hosting pakket is het beste voor WordPress

Een WordPress website kan op veel verschillende soorten manieren gehost worden. Niet alleen bij MijnHostingPartner.nl maar ook bij onze collega’s. Laten we even een kijkje nemen welke verschillende soorten WordPress hosting er bestaan. En welke jij dient te kiezen voor jouw WordPress website. 

Een WordPress website maken is snel en gemakkelijk, installeer WordPress binnen een aantal klikken in het klantenpanel of het control panel en ga direct aan de slag met je WordPress website. Dit is echter nog wel de vraag welk pakket nu het meest geschikt is voor jouw doeleinden. Laten we beginnen met het verschil in de hosting van WordPress.com zelf of het zelf hosten van WordPress.org. 

WordPress.com of WordPress.org hosting?

Er zijn twee manieren van het maken van een WordPress hosting site. Of je maakt gebruik van de gratis of betaalde versie van WordPress.com. Of je download zelf WordPress en installeer je dit binnen een hosting pakket wat je zelf uitkiest. Er zijn nadelen aan verbonden bij het hosten van een WordPress website op WordPress.com, laten we je overtuigen door de volgende voordelen die MijnHostingPartner.nl je kan bieden. 

De nadelen van het hosten van WordPress.com tegenover het hosten bij MijnHostingPartner.nl

Bij het hosten van een website bij WordPress.com zelf host je de website in een afgesloten omgeving, WordPress heeft hier een prijzenlijst tegenover staan wat ook niet te vergelijken is met onze dienstverlening. Je zal in vrijwel alle pakketten die WordPress.com ter beschikking heeft gesteld tegen limieten aanlopen. Zoals het niet kunnen installeren van plugins (een van de sterke punten van een WordPress site)  Tot het niet kunnen verdienen van advertentie tegoed. Het niet kunnen uploaden van video’s en het niet kunnen installeren van een aangekocht thema. 

Bij MijnHostingPartner.nl sta je vrij om te doen en laten van je WordPress website, en we bieden daarnaast ook ongelimiteerde email accounts aan. En ruim voldoende ruimte voor het uploaden van duizenden afbeeldingen, videos en MySQL databases. Zo ben je voor een veel lagere prijs al klaar met alle functies en meer die WordPress.com je kan bieden. En je host ook nog eens een keer in Nederland in de datacentra in Utrecht en Amsterdam.

Managed WordPress hosting

Bij MijnHostingPartenr.nl hebben we twee lijnen van pakketten die het best geschikt zijn voor WordPress websites. Namelijk de Managed WordPress hosting pakketten en de reguliere SSD pakketten. Laten we hier de Managed WordPress hosting eens even ophelderen. Met een Managed WordPress website beschik je over een standaard WordPress website die wij alvast voor je klaarzetten of voor je verhuizen vanaf een andere host. Hiermee geven we je verder de kans om alleen maar de focus te leggen op het success maken van jouw WordPress website. De technische zaken zoals het onderhoud van de WordPress website en het regelen van Backups en SSL certificaten nemen wij voor je uit handen. 

Zo hoef je dus jezelf niet te verdiepen in het up to date houden van jouw WordPress website, en jezelf alleen maar bezig hoeft te houden met het groeien van je WordPress website. Dit is natuurlijk een groot voordeel voor de starter, en voor de ervaren gebruiker die zichzelf hier niet meer mee bezig wilt houden. Wij nemen dan alle zorgen van updates voor plugins, thema updates en WordPress updates zelf uit handen. Deze pakketten vindt je hier: 

Totaal SSD pakket WordPress hosting

Wanneer je zelf jouw WordPress website wilt gaan beheren dan is een van de SSD pakketten de logische keuze voor een WordPress website. Hier beschik je ook over razendsnelle hosting op SSD schijven, hetzelfde als een Managed WordPress hosting pakket. Waardoor jouw WordPress website bestanden snel beschikbaar zijn voor de eindgebruiker. 

Dit brengt niet alleen voordelen mee aan de gebruikers van jouw website, maar ook voor de zoekmachines zoals Google. Die hier rekening mee houden in de plaatsing van jouw website in de zoekresultaten. Dit brengt je dus een hoop voordelen mee! Websites die namelijk langer dan 3 seconden moeten inladen worden al snel weg geklikt. 

Verder beschik je ook bij deze pakketten over een grote hoeveelheid schijfruimte. Hier kan je dus jarenlang mee vooruit zonder een nodige uitbreiding te hoeven aanvragen voor het pakket. 25 gigabyte is namelijk een hoop ruimte om vol te krijgen met een website. De typische website post is namelijk niet meer dan een enkele MB.  Genoeg voor duizenden pagina’s dus. 

Je kunt ook moeiteloos gebruikmaken van onze web app gallery om een WordPress website te installeren, en je beschikt over een gratis backup proces wat zelf in te richten is naar wens. Je kunt dus zelf veel instellen zonder elke keer tegen limieten aan te lopen. Zoals je dit wel zult hebben bij een WordPress website gehost op WordPress.com website. 

Begin nu ook jouw WordPress website samen met jouw hosting partner, MijnHostingPartner.nl!