Webhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nl

Webhosting in Duitsland

Webhosting in Duitsland
MijnHostingPartner

Webhosting in Duitsland

Om een website te hosten in Duitsland heb je een aantal opties om dit in gang te gaan zetten. MijnHostingPartner.nl heeft dankzij zijn uitstekende locatie op de internetknooppunten in Amsterdam en Utrecht ook optimale laadtijden in Duitsland en hierbuiten. Laten we bekijken wat je kan bereiken door Nederlandse webhosting te gebruiken in Duitsland. 

Webhosting in Duitsland is hetzelfde als webhosting in Nederland, met uiteenlopende specificaties en pakketten is het soms lastig om een keuze te maken. Daarom hebben we bij MijnHostingPartner.nl een aantal pakketten die geschikt zijn voor verschillende technieken. Zelfs de beginner kan starten met een Totaal SSD hosting pakket waarmee je vrijwel alle websites mee kunt gaan maken zoals een WordPress of Joomla website. Of als je voor een ASP.NET website gaat. En voor een Umbraco website is een van de .NET Core pakketten de keuze voor jouw website. Zo heeft MijnHostingPartner.nl ook hierin rekening gehouden in het bestelproces, zodat de keuze gemakkelijk gemaakt kan worden. En mocht je toch nog een vraagje hebben dan kan je altijd even bij ons in de online chat komen om op de juiste weg geholpen te worden.

Laadtijden in Duitsland met een in Nederlandse gehoste website

De laadtijden van een website zijn natuurlijk ontzettend belangrijk voor elke website en markt. Met een snellere website zorg je er voor dat er meer conversies plaatsvinden en dat je hierin gemakkelijker bezoekers en dus klanten binnensleept. De laadtijden zijn dankzij onze strategische locaties in zowel Amsterdam en Utrecht razendsnel in Duitsland. Dit komt ook mede dankzij onze wereldwijde DNS oplossing die ervoor zorgt dat jouw website en dus de achterliggende DNS razendsnel overgenomen wordt over de gehele wereld.

Nederlandse ondersteuning en standaarden

Met onze Duitse webhosting heb je dus ook gewoon Nederlandse support en standaarden. Waar je dus altijd gewoon met een Nederlandse werknemer kunt chatten om je uit het vraagstuk te helpen. Met een van de pakketten beschik je ook over de laatste specificaties en kan je rekening houden met een uptime van 99.99%. Wat betekend dat jouw website altijd en overal beschikbaar is. Ook in Duitsland. 

Voor de overige specificaties voor jouw webhosting pakket kan je in een van de koppen hieronder kijken. Hier lichten we deze nog even nader toe. 

Toegang tot markten zoals Duitsland en hierbuiten dankzij de ligging en infrastructuur van Nederland

Je hebt dus met Nederlandse webhosting ook toegang tot andere Europese landen, met onze vele opties voor domein naam extensies kun je dus ook een al Nederlandse website gaan vertalen naar een andere taal. Zoals Duits. Met een eigen extensie en domeinnaam. Zodat je ook gemakkelijk de Duitse markt kunt gaan betreden met een lage instap qua kosten. Zo heb je al een domeinnaam voor een scherpe jaarlijkse prijs en zal dit samen met jouw hosting pakket een jaarlijkse prijs vormen die voor iedereen haalbaar moet zijn! 

Specificaties van je Nederlandse webhosting voor de Duitse markt

De specificaties die wij beschikbaar hebben in onze webhosting pakketten voor de Duitse markt zijn geschikt voor vrijwel elke denkbare website. Van een WordPress website op onze SSD pakketten, tot .NET Core website die bijvoorbeeld gemaakt worden met Umbraco of NopCommerce. Er zijn dus een hoop verschillende websites mogelijk bij MijnHostingPartner.nl. Met de laatste specificaties die wij doorvoeren kan je ervan uitgaan dat jouw website altijd de laatste techniek gebruikt en daardoor veiliger is en sneller dan menig andere website. 

Dit doen we door goed te kijken naar de wensen van de klant en wat er verlangt wordt door de eindgebruiker. Samen met onze servers in eigen beheer zorgen we ervoor dat jouw website snel en veilig gehost kan worden. Met de laatste mogelijkheden zoals SSD schijven, standaard SSL beveiliging op alle connecties zowel intern als extern mogelijk en de laatste versies van bijvoorbeeld PHP, .NET Core en databases zoals MariaDB. Wordt dus nu klant bij MijnHostingPartner.nl om ervoor te zorgen dat jouw website altijd bereikbaar is in Duitsland en daarbuiten! Nu voor minder dan een week boodschappen kan je al een jaar lang jouw website hosten en domeinnaam vastleggen!