Webhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nl

Umbraco of WordPress

Umbraco of WordPress
MijnHostingPartner

Umbraco of WordPress

Umbraco of WordPress hosting?

Als eigenaar van een website zijn er talloze beslissingen die je moet maken. En een van deze beslissingen is welk CMS je het beste kunt gebruiken. De 2 meest gebruikte CMS’en zijn Umbraco en WordPress - maar welke is het beste voor jouw hosting? Op deze pagina leer je wat de voordelen zijn voor elk van deze twee CMS’en. Vooral als je een nieuwe website eigenaar bent, dan is het erg belangrijk dat je de juiste CMS installeert. Het kan namelijk vrij lastig zijn om een bestaande website te laten switchen van CMS, maar als je direct vanaf het begin de juiste keuze maakt, dan zullen je jezelf een hoop problemen later besparen.

Welk CMS is de beste keuze in jouw situatie?

Over het algemeen zijn er een paar kritieke kenmerken waar je de keuze tussen Umbraco en WordPress op moet baseren. Neem een kijkje in de volgende lijst en kies die kenmerken die jij het belangrijkste vindt voor jouw site:

  • Snelheid
  • Veiligheid
  • Gebruiksgemak

Daarnaast moet je ook bedenken waarvoor jij je site wilt gaan gebruiken. Een hobby site over tennis die je eens per week update heeft natuurlijk andere vereisten dan de website van je bedrijf met een interactief forum voor je klanten.

Voordelen van WordPress

Een van de dingen waar WordPress hosting in uitblinkt is zijn gebruiksgemak. Vrijwel iedereen die snapt hoe hij het internet kan gebruiken om zijn e-mail te lezen, kan ook een website maken met WordPress. Sommige mensen denken nog dat je een webdeveloper achtergrond moet hebben voordat je een website kunt hebben. Echter hoeft het helemaal niet met WordPress.

WordPress is een CMS waarbij je heel gemakkelijk een thema kunt downloaden dat fungeert als framework voor je site. Daarna is het enige wat je nog hoeft te doen het schrijven van posts of pagina's - en WordPress regelt de rest voor je. Dit gebruiksgemak komt echter met een nadeel: Alhoewel er veel verschillende plug-ins zijn voor WordPress is het niet erg customizable. Daarnaast zitten er ook nutteloze extra's aan WordPress, die ervoor kunnen zorgen dat je website langzamer is dan als je een ander CMS zou gebruiken.

Wij raden WordPress aan als je een beginnende websitebouwer bent - en dan vooral ons SSD-pakket, om ervoor te zorgen dat je site alsnog snel genoeg is voor alle bezoekers die op je site komen.

Voordelen van Umbraco

Umbraco aan de andere kant heeft veel meer mogelijkheden dan WordPress. Het is een open source CMS waarbij je totale vrijheid hebt om van je site te maken wat je wilt. Ook is het een stuk veiliger dan WordPress. Daarnaast is het ook sneller omdat het draait op efficiënte code.

Wij raden Umbraco aan, als je een website voor je bedrijf aan het opzetten bent - of als je een hobby website hebt waar je het belangrijk vindt om zoveel mogelijk verschillende functies te hebben met je website - en dat deze snel en veilig is. Neem een kijkje bij ons asp.net hostingpakket als je een website wilt maken met Umbraco.