Webhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nl

SSD webhosting

SSD webhosting
MijnHostingPartner

SSD webhosting

Als je een website hebt die zo snel mogelijk moet draaien dan kun je daar natuurlijk allemaal verschillende technieken bij toepassen, denk hierbij bijvoorbeeld aan afbeeldingen kleiner maken, gzip activeren enzovoort.Wanneer je een zo snel mogelijk website wilt dan is het verder ook aan te raden om gebruik te maken van SSD webhosting.Hiermee zul jij een hele snelle website hebben draaien, websites op SSD pakketten zijn namelijk 40 tot 60 procent sneller dan websites op normale harde schijven.

SSD hosting is optimaal voor WordPress

Als je gebruik maakt van WordPress dan is SSD hosting een top keuze hiervoor.Jou WordPress website kan hier gemakkelijk op draaien op de optimale snelheid, dit heeft met de technieken te maken van een SSD schijf.Als je dus een website hebt met veel content dan is dit echt een must have voor jou, zo kan alles snel ingeladen worden en hebben wij bezoekers een snelle website voor zich.

Natuurlijk is het ook mogelijk om bij ons Managed WordPress Hosting te gebruiken om alles volledig te automatiseren.Wanneer je hier gebruik van maakt dan komt jou website standaard op een SSD schijf te staan waardoor het automatisch een snellere website wordt.

Het grootste voordeel van WordPress hosting is dat alles automatisch bij gehouden wordt, denk hierbij aan jou thema, plug-ins en WordPress zelf.
Dit is vooral een echte aanrader als je vaak druk bezig bent of als je niet zo bekend bent in WordPress, je kan je dan bezig houden met belangrijke dingen terwijl op de achtergrond alles automatisch gebeurt.

Hoe werkt een SSD

Dat een SSD schijf sneller is dan een normale HDD dat is algemeen bekend alleen hoe komt dat nou? Dit heeft voornamelijk te maken met de technieken die in een SSD schijf worden toegepast, er zitten hier namelijk geen bewegende onderdelen in.Op een SSD wordt alles elektronisch opgeslagen terwijl er in een normale harde schijf bewegende onder delen zitten die alles magnetisch opslaan.

Niet alleen zorgt dit er voor dat een SSD geen geluid maakt maar het zorgt er ook voor dan het ongeveer 40 tot 60 procent sneller is.Als jij een website hebt waar veel content op draait dan is dit dus een echte aanrader, jij en je bezoekers zullen hierdoor een betere ervaring hebben met het browsen van uw website.

Mocht je verder nog vragen hebben over SSD webhosting dan kun je natuurlijk altijd kijken of een van onze medewerkers aanwezig is op de chatIndien er niemand op de chat is dan kun je verder een ticket aanmaken richting onze helpdesk.